Erik Molnit fylder 70 år

Tirsdag 27. august 2019 kl. 08:13

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Erik Molnit fylder 70 år
Erik Molnit fylder 70 på lørdag
Faxe Ladeplads: Lørdag den 31. august fylder Erik Molnit 70 år.

Fødselaren er født i Holtug, og han kom i lære hos Slagter Jørgen i SUlekarret i Vestergade i Store Heddinge efter realeksamen. Her lærte han at slagte, skære kød og handle med dyr.

Efter uddannelsen og aftjent militærtjeneste fik Erik Molnit arbejde hos Slagter Poul i Klippinge, hvorefter han blev ansat i noget helt nyt - noget der hed et Supermarked...

Det var i 1974 i Superland i Faxe Ladeplads. Herefter har Erik Molnit været slagermester i Køge og Haslev og sluttede af i Faxe Ladeplads, da han fyldte 65 år.

Eller sluttet af er måske så meget sagt, for Erik arbejder stadig som slagter, men nu kører han rundt som vikar i Meny på hele Sjælland og Bornholm. De seneste to måneder har han arbejdet i Præstø, Nordhavn og i Faxe.

- Det er helt fint, da jeg elsker at skære kød og handle. Min datter siger at jeg dør med kniven i hånden, men der er heldigvis lang tid endnu da jeg bliver over 93 år som min farfar, siger Erik med et smil.

I fritiden dyrker fødselaren motorsport. Han har været medlem af Stevns Motorklub siden 1967. Erik Molnit har kørt Orienteringsløb, pålidelighedsløb og rally og løbet orienteringsløb i Stevns Orientering - altså løb på to ben, ikke med motor...

Gennem flere år har Erik tilrettelagt danske og nordiske mesterskaber i bilorienteringsløb, og der er stadig tid til formandskab og kassererjobs i forskellige foreninger.

Erik Molnit er gift med Kirsten. De har fire sammenbragte børn og 11 børnebørn, og han glæder sig til at holde fødselsdagsfest med familie og venner.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Er Blåbæk Vandmølle Danmarks smukkeste?
- Overbevisende Danmarks­mesterskab til Haslev
- To knytnæveslag i ansigtet
- Faxe Frivilligråd: Tre fluer med ét smæk...
- Ole Vinther fra Terslev forstår at skabe hits
- Kan film spille en rolle i klimadebatten?
- Udvalg følger borgerrådgiverens råd
- Guldloppen åbner lørdag
- Kendt DJ opvokset i Karise nomineret til seks priser
- Venstre: Kampen Østbanen tager vi på Christiansborg
- Kirsten Siggaard i Faxe Kirke
- Kirkens Korshær afholder julemarked i Kirkehuset
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst