Mød Scleroseforeningen på Foreningernes Dag

Tirsdag 27. august 2019 kl. 12:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mød Scleroseforeningen på Foreningernes Dag
Foreningernes Dag: Gennem flere år har der været „Foreningernes Dag” i Faxe Kommune. I år er det den 1. september fra kl. 11 til 15.30, og som sædvanlig foregår det på Søndergade 12 i Haslev - altså ved Kultunariet.

En af de foreninger man kan møde er Scleroseforeningens lokalafdeling for Faxe og Stevns - og de vil meget gerne have flere medlemmer. Både syge og pårørende.

Scleroseforeningen laver en flot stand med lysdisk og en kæmpestor oppustelig figur - en såkaldt skydancer. I standen vil man sætte fokus på „Mere overskud med sclerose” - og her menes der at der sættes fokus på hjælpemidler, så som elscootere, kørestole, elcykler, krykker og stokke, og hvad der ellers findes af gode hjælpemidler.

Takket være et stor donation fra Danske Handicaporganisationer har det været muligt at købe lysdisken, skydanceren og en stor ny pavillon, fortæller Lizzie Nielsen, der sidder i bestyrelsen for lokalforeningen.

Der foregår mange ting i Faxe/Stevns-afdelingen af Scleroseforeningen, som f.eks. cafémøder for syge og pårørende samt ture til forskellige steder. Senere i september skal lokalforeningen således på tur til Frederiksdag Gods.

Læs mere om landsforeningen på scleroseforeningen.dk og helt lokalt på scleroseforeningen.dk/lokalafdeling/faxe-og-stevns

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Er Blåbæk Vandmølle Danmarks smukkeste?
- Overbevisende Danmarks­mesterskab til Haslev
- To knytnæveslag i ansigtet
- Faxe Frivilligråd: Tre fluer med ét smæk...
- Ole Vinther fra Terslev forstår at skabe hits
- Kan film spille en rolle i klimadebatten?
- Udvalg følger borgerrådgiverens råd
- Guldloppen åbner lørdag
- Kendt DJ opvokset i Karise nomineret til seks priser
- Venstre: Kampen Østbanen tager vi på Christiansborg
- Kirsten Siggaard i Faxe Kirke
- Kirkens Korshær afholder julemarked i Kirkehuset
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst