Markedsdag, fællesspisning og Oktoberfest i Terslev

Tirsdag 13. august 2019 kl. 08:17

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Markedsdag, fællesspisning og Oktoberfest i Terslev
Foto fra seneste madfællesskab i Terslev - foto: Johnny Petersen / Johnny-Petersen.dk

Et nyt tiltag, Markedsdag og Loppemarked, finder sted den 31. august. Der er madfællesskab den 4. september og, endnu et nyt tiltag, oktoberfest den 5. oktober.

Der sker noget nyt i Terslev lørdag den 31. august. Der inviteres til Markedsdag og Loppemarked fra kl. 10 til 14 ved Dagli’Brugsen.

Hvadenten du er lokalproducent, privatperson med kreative hænder og hoved, eller du blot ønsker en loppemarkedsbod, så er du velkommen. Og så er det endda gratis at være med.

Markedsdagen og Loppemarkedet, er en del af Borgerforeninges ønske om, at fremme og styrke det lille lokalsamfund, samtidig med at slå et slag for de lokale producenter.

Man tilmelder sig markedsdagen og loppemarkedet i Dagli’Brugsen - og man kan læse mere på terslev.dk

Madfællesskab
Onsdag den 4. september kl. 17.30 er der igen Madfællesskab i Terslev. Det er anden gang man holder Madfællesskab. Den første gang var en kæmpe succes, hvor over 70 af byen borgere, deltog i en god gang fællesspisning, til stor glæde for alle.

Madfællesskabet bliver arrangeret af en gruppe borgere, der sammen med den lokal dagligbrugs m.fl. invitere Terslevs borger og opland, til at fælles måltid.
Formålet er at skabe fokus på mad lavet fra bunden, det sociale fællesskab i byen og ikke mindst lokalsamfundet generelt.

Billetter kan købes i Dagli’Brugsen Terslev, og man kan læse meget mere om menuen mm, på www.terslev.dk

Oktoberfest
Lørdag den 5. oktober kl. 17.30 til 24, afholder en gruppe borgere, der repræsenterer Dagli’Brugsen, Borgerforeningen, Hallen, Idrætsforeningen TGIF, skolen og Kirken Terslevs første Oktoberfest.

Arrangementer er for alle, dog højest 150 personer, der ønsker en festlig aften sammen med deres medborgere i lokalområdet.

Ønsker du at deltag, kan du købe billetter i Dagli’Brugsen Terslev, og man kan læse mere om Oktoberfesten på www.terslev.dk

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Audi udbrændt
- Hvem skal have handicapprisen 2019?
- Fik bilen beslaglagt
- Besøg keramikerens smukke have i Leestrup
- Åbne Atelierdøre nu på lørdag og søndag
- 15-årige Anne-Kathrine er Nordisk Mester
- Skovbogaard har skabt trygge rammer i 25 år
- Waldemarsbo Efterskole fejrer 40 års jubilæum
- Kulturlørdag på Kultunariet
- Kongsted Skytteforening igen til tops
- To spritbilister snuppet
- 17-årig havde lille klump hash
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst