Sjællands smukkeste skovløb - Villa Gallina Løbet

Onsdag 7. august 2019 kl. 07:02

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Sjællands smukkeste skovløb - Villa Gallina Løbet
Motionsløb: Søndag den 25. august er der Villa Gallina Løb i Hesede Skov - motionsløb for alle, både familier og løbere.

Sidste frist for at tilmelde sig til løbet er torsdag den 22. august. Tilmelding foregår via hjemmesiden www.villagallinaloebet.dk.

Arrangørerne vil meget gerne se nye deltagere, og alle kan være med, da ruterne er tydelig opmærket, så det er ikke noget problem at finde rundt i skoven.

Starten går den 25. august kl. 10.00 for 5,5 km ruten (hvid bane) og kl. 10.05 for 9,5 km ruten (blå bane). Kl. 10.10 starter den røde bane 14 km ruten. Farverne hentyder til de farvede plaststrimler, som banerne er afmærket med, så alle kan finde rundt.

Prisen for at deltage i løbet er kr. 125 + gebyr for voksne og kr. 65 + gebyr for børn til og med 12 år.

Der startes nær Villa Gallina og løbet har mål ved Restaurant Villa Gallina, Villa Gallinavej 3, 4690 Haslev og ruterne går gennem den smukke skov. Alle ruter kan rumme de ambitiøse løbere og motionister, der kan nyde turen i den enestående natur.

Motionsløbet er for alle aldersgrupper og det skulle være muligt at gennemføre den korte bane på 5,5 km. i løb/gang uden at være sportstrænet. Her gælder det ikke kun om at vinde, men også om at være med.

Tidstagning foregå med chip, som udleveres på løbsdagen og tilmeldingen skal ske på Villa Gallina Løbets hjemmeside www.villagallinaloebet.dk.

Der er en GRATIS Børne bane på ca. 1,5 km efter afmærket rute. Kan benyttes mellem kl. 10-12.00

Alle som gennemfører VILLA GALLINA LØBET kan, hvis det ønskes, se og udskrive diplom. Resultatlisten kan ligeledes ses på hjemmesiden, og da tilmeldingen foregår i aldersgrupper, kan der sammenlignes med deltagere i samme aldersgruppe.

Der vil være præmie til bedste mand og kvinde på hver enkelt bane, samt til bedste pige, dreng (til og med 12 år). Der er desuden præmie til alle børn under 12 år. Endvidere vil der være et antal ekstrapræmier fordelt via lodtrækning blandt de øvrige deltagere.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Europas historie - kommer det mig ved?
- Regn og kulde generede ikke Faxes friske børn
- Er det slut med at se fodbold på dit fjernsyn?
- En aften i duftens tegn
- Ny café i Faxe
- Plej parforholdet
- Kan fremtidige generationer brødføde sig selv?
- Søndags-matiné i Huset
- Hvor mænd mødes
- Samler på glade patienter
- Alle partier står bag Faxe Kommunes budget
- Kan Lise Lotte overleve en måned på Stillehavsø?