Kæmpe kunstværk afsløres hos Fritidsbiler

Onsdag 7. august 2019 kl. 08:11

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kæmpe kunstværk  afsløres hos Fritidsbiler
Et kæmpeværk af Arthur Avramenko afsløres hos Fritidsbiler

Haslev: Det er noget af et kunstværk der afsløres hos Fritidsbiler på Islandsgade 1 i Haslev på lørdag den 10. august kl. 13.00.

I løbet af den seneste måneds tid har kunstmaler Arthur Avramenko fra Gedster udsmykket to vægge på tilsammen over 100 kvadratmeter, med et vildt imponerende landskabsmaleri.

Avramenko er kendt for store malerier. Han har malet flere store husgavle i Nykøbing Falster, og forskellige bygninger indvendigt. Og ud over titlen som kunstner er Arthur Avraenko også journalist og forfatter.

Det store maleri afsløres på lørdag kl. 13, og det markerer samtidig åbningen af Fritidsbilers nye 275 kvadratmeter store udstillingshal.

Både lørdag og søndag er der åbent hus fra kl. 13 til 16, hvor der er mulighed for at se en masse fritidsbiler. Og „fritidsbiler” er autocampere i van-størrelse - en nem og populær størrelse.

Karin og Aksel Nielsen, indehavere af Fritidsbiler, oplyser at deres salg af fritidsbiler er steget med mere end 100% de seneste to år.

Fritidsbiler er autoriserede forhandlere af Hymercar, Roadcar, Bravis og Benimar og man kan naturligvis se alle mærkerne også i den kommende weekend, hvor der tilmed bydes på lidt godt til ganen.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Europas historie - kommer det mig ved?
- Regn og kulde generede ikke Faxes friske børn
- Er det slut med at se fodbold på dit fjernsyn?
- En aften i duftens tegn
- Ny café i Faxe
- Plej parforholdet
- Kan fremtidige generationer brødføde sig selv?
- Søndags-matiné i Huset
- Hvor mænd mødes
- Samler på glade patienter
- Alle partier står bag Faxe Kommunes budget
- Kan Lise Lotte overleve en måned på Stillehavsø?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst