Haslev-kæmpere til tops i World Karate Championship

Tirsdag 6. august 2019 kl. 08:23

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Haslev-kæmpere til tops i World Karate Championship
De dygtige kæmpere fra Haslev. Forrest Nellie Bradsted, og drengene bag hende er Lucas Bradsted Pedersen, Oliver Greis Hansen og Lucas Flintholm

Haslev-kæmpere til tops i World Karate Championship
Foto fra åbningsceremonien
Haslev Karate Skole har deltaget i Isshinryu World Karate Championship 2019 i London - med fornemme resultater.

Det var kulminationen på rigtig mange timers træning. Eleverne stillede op i kata og havde derfor arbejdet intenst med de kataer som de skulle deltage med. Kataen skal selvfølgelig være korrekt udført, derudover skal der være præcision, kraft og temposkift i kataen.

Så det kræver rigtig mange timers træning og mange gentagelser af samme kata før den er helt perfekt eller næsten perfekt. Man kan altid forbedre sin kata.

Det er den største internationale turnering, som Haslev Karate Skole har deltaget i. Der var over 400 deltagere fra 10 forskellige lande. Deltagerne var opdelt i alder og grad, så man på papiret var matchet nogenlunde jævnbyrdigt.

- Vi kendte ikke standarden hos de andre elever, men jeg var sikker på at den måtte være rigtig god. Så inden afrejsen havde jeg ikke forventning om placering i top 3. Vi havde forberedt os på, at gøre det så godt som overhoved muligt og så tage det som en oplevelse. Derfor er glæden jo ubeskrivelig, idet vi alle fik en placering i top 3, fortæller en af deltagerne, Nellie Bradsted.

Topplaceringer til Haslev
Turneringen startede fredag i forrige uge for alle sortbælte kategorier. Nellie stillede op i kvinder 45 år+ med graden 1st-5th Dan, og fik en fornem andenplads, hvilket var langt over hendes forventninger.

Lørdag var det børnenes store dag. Lucas Bradsted Pedersen fik en 2. plads i junior 11-12 år/8-6 kyu, Oliver Greis Hansen fik en 1. plads i Junior 13-14 år/8-6 kyu, og Lucas Flintholm fik en 2. plads i Junior 13-14 år/8-6 kyu.

- Så jeg kunne ikke være mere stolt, det er en stor præstation. Det er sin sag at holde hovedet koldt og stille sig frem på gulvet alene, det kræver mod, siger nellie Bradsted.

Inden turneringen startede var der en stor og flot åbningsceremoni, hvor de lokale deltagere med stolthed gik ind med Dannebrog.

Eleverne deltog endvidere i to træningsseminarer og selvfølgelig blev der også tid til lidt sightseeing. Derudover var Haslev Karate Skole sammen men deres venskabsklubber fra bl.a. USA, Chile og Rumænien fra WUIKA (World United Isshinryu Karate Association). Så socialt var det også en fantastisk tur.

Eleverne havde deres forældre og søskende med. Det var fantastik med støtte og opbakning fra familierne, det gjorde oplevelsen endnu bedre for alle.


Nellie får overrakt sølvmedalje

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Biografen Kanten åbner lørdag
- Gitte Olsen har jubilæum: 25 rigtige gode frisørår
- Har du hestene til det omrejsende cirkus?
- Hurtigere internet i Dalby og udsat generalforsamling
- To varetægtsfængslet efter biltyveri
- Udvalg i arbejdstøjet: Verdensmålene helt lokalt
- Jeg cykler der op, og så skal min mor på cykeltur
- Nye trænere i Haslev Tennisklub - en mand og en maskine
- Energipsykologi Danmark er flyttet til Haslev
- To mænd anholdt efter biltyveri
- Karise Spejderne klar igen efter Corona-pause
- Svalebækgård Landbørnehave har oprettet en førskole
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst