Unge Haslev-dykkere på fantastisk landslejr

Tirsdag 6. august 2019 kl. 10:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Unge Haslev-dykkere på fantastisk landslejr
Juniorer venter i fælles folk til at komme i gang med skattejagten. Alle skal starte samtidigt , så der er lige muligheder

Unge Haslev-dykkere på fantastisk landslejr
Hygge i med lidt spil og afslapning
Igen i år deltog Haslev Sportsdykker Klub på landslejren. En Landslejr med omkring 150 juniorer og ledere - fra Haslev deltog 14.

På lejren var der planlagt mange aktiviteter, så som dykning fra stranden, natdyk, skattejagt, konkurrence med vikingespil og meget mere.

- Flere af dagene var der arrangeret ture ud til forskellige steder med bus og alt vores udstyr, fortæller René Andersen fra dykkerklubben.

Her blev juniorerne delt op i hold med to, hvor de så kunne udforske livet under vandet. En af dagene, var der et par marinbiologer, som kunne fortælle, hvad de fik øje på. Der var også den store badedag med vandlegetøj og skattejagt. På store badedag blev juniorerne sat på badelegetøjet og kun med et formål - at få dem i vandet.

Skattejagten var et god oplevelse. Alle venter på at starte på en gang. Herefter ud i vandet, hvor de så dykker efter skatte. Flere fra Haslev fandt en skat og der blev så givet præmier til dem.

Masser af hygge
- Vi havde vores egen fælles teltlejr i lejren. Vores sted, hvor vi kunne slappe af. Indimellem sad vi i gruppen og bare hyggede os sammen med musik, fortalte om de sjove oplevelser, der skete undervejs. Og som tiden gik på lejren, blev der skabte et fantastisk fællesskab mellem alle fra klubben - juniorer såvel som ledere, fortæller René Andersen.

Fælles opgaver på lejren
En af opgaverne var at skrælle kartofler til lejrens deltagere. En rigtigt lille hyggeopgave, hvor man sidder og småsnakker mens de 40 kg bliver til 0 kg.
Derudover skulle man også hjælpe med andre opgaver, som at gøre klar til aftensmaden med efterfølgende opvask for alle deltagerne - og der er meget at vaske op...

De erfarne juniorer deltog også med at sikre, at de forskellige aktiviteter blev gennemført forsvarligt. De sad i båden og holdt nøje øje med at alt udstyr var i orden, og at alt foregik som det skulle.

Da man vendte hjem til Haslev efter landslejren, blev juniorerne spurgt, hvor mange der ville med til næste år. Alle svarede at de var klar igen til næste år.

Læs mere om dykkerklubben på www. haslevdyk.dk


Fælles kartoffelskrælning. Der skal mere end 40 kg til at forsyne lejren...

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Biografen Kanten åbner lørdag
- Gitte Olsen har jubilæum: 25 rigtige gode frisørår
- Har du hestene til det omrejsende cirkus?
- Hurtigere internet i Dalby og udsat generalforsamling
- To varetægtsfængslet efter biltyveri
- Udvalg i arbejdstøjet: Verdensmålene helt lokalt
- Jeg cykler der op, og så skal min mor på cykeltur
- Nye trænere i Haslev Tennisklub - en mand og en maskine
- Energipsykologi Danmark er flyttet til Haslev
- To mænd anholdt efter biltyveri
- Karise Spejderne klar igen efter Corona-pause
- Svalebækgård Landbørnehave har oprettet en førskole
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst