Flere anholdt efter uro i nattelivet

Fredag 26. juli 2019 kl. 09:39

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Flere anholdt efter uro i nattelivet
Fredag klokken 0.15 fik politiet en anmeldelse om, at flere unge skabte uro og utryghed i Jernbanegade i Haslev, og en politipatrulje rykkede ud.

Utilfredsheden ulmede på gadeplan, og politiet måtte de næste timer sende to hundepatruljer og en yderligere patrulje afsted.

Klokken 2.07 blev en 21-årig mand fra Gedser anholdt og sigtet for overtrædelse af retsplejeloven. Han ville ikke oplyse sit navn og sin fødselsdato til politiet, og han råbte efter politiet, så han blev også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

En 21-årig mand fra Ishøj blev anholdt klokken 2.07 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da han stillede sig i vejen for en politibil, og han blev sigtet for fornærmelig tiltale, da han råbte "luder" efter en betjent, og han gjorde modstand mod anholdelsen og blev derfor også sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiet.

En 17-årig fyr fra Haslev råbte op og forsøgte at optrappe en konflikt med personalet fra et værtshus i nærheden. Han blev anholdt klokken 2.24 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Klokken 3.20 anholdt politiet en 18-årig mand fra Haslev, der ikke ville rette sig efter politiets anvisninger. Klokken 2.39 blev en 17-årig fyr fra Haslev sigtet for at råbe "Fuck jer" efter betjentene. De anholdte blev alle taget med til politistationen i Næstved.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Falske e-mails fra "Faxe Kommune" i omløb
- William og Mathias løb fra de
- Usmageligt eller god historiefortælling?
- Undskyld, men kunne I skrue lidt ned for musikken...
- Borgmester- og regionsrådskandidat klar
- Ingen sommerferie til folkene bag B&W Live
- Faxe Rotary - ny præsident og 50 års jubilar
- Glade børn i vandet...
- Så blev der alligevel ridelejr
- Simon og Kasper tager på en lille rotur - over Atlanterhavet...
- Sejlklubben indgår sponsoraftale med OK
- Colas forlader småvejene - Faxe Kommune overtager vedligeholdelsen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst