Bussemand...

Torsdag 25. juli 2019 kl. 11:06

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Bussemand...
Indlæg af:
Niels Østrup Olsen
Søvej 2,
Faxe Ladeplads


Her i Ladepladsen kører bilerne alt for ofte alt for hurtigt på hovedgaden, men giver dermed cyklisterne en undskyldning for at rulle jernhesten hen ad fortovet.

Jeg er nu selvbestaltet bussemand og må med en smule skam i sjælen indrømme, at jeg både råber og smælder ad de mange cykelterrorister. For mig OK, at børn under 10 år bruger fortovet, hvis de venligst viser hensyn, men ikke OK at høre de voksne jamre over utrygge vilkår blandt kørende og parkerede biler.

Allerbedst hvis vore bilister kunne vise tilbørligt hensyn og løfte stressfoden fra pedalen, thi ellers må vi jo tigge kommunen om at spendere penge på trafikbump eller jævnlige hastigheds målinger.

Lad os få 30 km zone med passende bump og skilte, der viser cyklisterne bort fra fortovet, tak! I går så jeg mit livs første men næppe sidste El løbehjul komme farende hen ad gaden, altså principielt ok, men så drønede vedkommende op over fortovet for at komme ind i Lunden.

Disse nye monstermaskiner er allerede en pestilens i København og alle de store tyske byer. Gid Faxe kommune ville bekæmpe dem med alle til rådighed stående midler. Desværre rummer bussemanden en indre svinehund, der grynter, når den ser biler, der kører hensynsløst og skræmmer cyklisterne ind på fortovet og dermed forsurer fodfolkets hyggelige slentretur både med og uden rollator.

Indtil videre grynter svinehunden bare, skriger måske endda som en stukken gris, men situationer kan udvikle sig så svinet bliver rigtig vildt, så ærlig talt, sæt farten ned, køb en ged, giv svinehunden fred og tryghed til vore cyklister.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Faxe Kommunes underskud: Hvem skal betale?
- Invitation til hele byrådet
- Milepæl for Østbanen
- Appel til støjreduktion fra faldskærmsklubber
- Økonomisk forvaltningskaos
- Haslev Gymnasium skal bevares
- Replik til Eli Jacobi Nielsen
- Hvor står konservative og resten af flertalsgruppen?
- Folkeskolen og de konservative
- Østlig omfartsvej og nordvendte ramper
- Svar til Winnie Schou om træskulpturen
- Hylleholt kirkegård - en perle i Faxe Ladeplads
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst