Ny Uno-X opføres i Haslev

Lørdag 27. juli 2019 kl. 11:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ny Uno-X opføres i Haslev
Uno-X på Lysholm Allé 88 i Haslev står overfor en forvandling. Fra tirsdag den 30. juli og de kommende dage frem vil lavprisstationen lukke ned for brændstofpumperne for at genåbne som en helt ny og lynhurtig tankningsoplevelse. Uno-X tøver ikke med at spå lavprisstationen til at blive regionens flotteste og mest brugervenlige.

Uno-X Danmark er gået i gang med en landsdækkende indsats for at skabe Danmarks mest enkle, trygge og brugervenlige lavprisstationer med lynhurtige besparelser og lyntankning. Denne gang er turen kommet til Haslev.

Når den nye lavprisstation på Lysholm Allé 88 i Haslev åbner, vil kunderne opleve en topmoderne og lynhurtig tankningsoplevelse, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer. Alt sammen for at gøre tankningen så hurtig, enkel og tryg som mulig.

- I ombygningsperioden vil lavprisstationen lukke ned og genåbne som en moderne tankningsoplevelse med lynhurtige besparelser. Hos Uno-X vil vi være billigst, og jeg er helt sikker på, at kunderne vil synes godt om vores stationskoncept med de altid lave priser, siger Lars Kejser, der er distriktspartner hos Uno-X i Haslev.

Lars Kejser fortæller, at der på den nye Uno-X lavprisstation vil blive lavet en række forbedringer til stor fordel for kunderne.

- Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på ens køretøj. På den nye Uno-X lavprisstation i Haslev vil kunder få en unik tankningsoplevelse med bl.a. en stor prismast, der gør det muligt at se de lave priser på lang afstand, lynhurtige betalingsautomater med kontaktløs kortbetaling og MobilePay, samt et flot skærmtag med tryg og behagelig belysning, afslutter Lars Kejser.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Falske e-mails fra "Faxe Kommune" i omløb
- William og Mathias løb fra de
- Usmageligt eller god historiefortælling?
- Undskyld, men kunne I skrue lidt ned for musikken...
- Borgmester- og regionsrådskandidat klar
- Ingen sommerferie til folkene bag B&W Live
- Faxe Rotary - ny præsident og 50 års jubilar
- Glade børn i vandet...
- Så blev der alligevel ridelejr
- Simon og Kasper tager på en lille rotur - over Atlanterhavet...
- Sejlklubben indgår sponsoraftale med OK
- Colas forlader småvejene - Faxe Kommune overtager vedligeholdelsen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst