Jørgen Larsen fylder 60 år

Tirsdag 23. juli 2019 kl. 09:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Jørgen Larsen fylder 60 år
Hårlev: Onsdag i næste uge - altså den 31. juli - fylder Jørgen Larsen, indehaver af HF Butikken på Industrivej i Hårlev 60 år.

Det markeres med reception i butikken mellem kl. 11 og 14 hvor en pølsevogn sørger for at ingen af gæsterne sulter.

Jørgen Larsen er født i Køge, men flyttede til Himlingøje i 1968. De sidste to år af hans skolegang foregik på Brøderup Ungdomsskole. Og der var Jørgen så glad for at gå, at hans egne børn naturligvis også har gået på Brøderup Efterskole, som den hedder nu.

Efter Brøderup fik Jørgen et sommerferiejob på BP Gas i Køge. Ja, det vil sige at det blev til lidt mere end et sommerjob. Han blev „hængende” i 11 år, og stod for virksomhedens campingafdeling.

I 1985 blev fødselaren selvstændig med grovvarevirksomhed i Himlingøje. Nogle år senere flyttede virksomheden til Håndværkervej i Hårlev og først i 90’erne flyttede virksomheden til den nuværende adresse - Industrivej 11-23. En adresse der deles med broderen Claus, der har CL Teknik.

I HF Butikken kan man købe alt i foder og tilbehør til hunde, katte, hamstre, fugle - og næsten alle andre levende væsener. Og i øvrigt også levende dyr som hamstere, kaniner og fugle.

Dertil kommer gas, brænde, briketter, haveredskaber, drivhuse, alt til biavl og meget, meget mere.

Samtidig med HF Butikken driver Jørgen Larsen også en vognmandsvirksomhed - og så er han politiker. Ved det seneste kommunalvalg blev han valgt til kommunalbestyrelsen for Nyt Stevns. Her sidder han i Plan, Teknik og Miljøudvalget.

Og så sidder Jørgen Larsen da også lige i repræsentantskabet for SEAS og Lokalforsikring - så han keder sig vist ikke...

Siden 1980 har Jørgen været gift med Vivi, der arbejder på byens plejehjem. De har to børn og tre børnebørn. Datteren Ditte er social- og sundhedsassistent og sønnen Emil er klejnsmed. Han hjælper en gang imellem til i HF Butikken.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Audi udbrændt
- Hvem skal have handicapprisen 2019?
- Fik bilen beslaglagt
- Besøg keramikerens smukke have i Leestrup
- Åbne Atelierdøre nu på lørdag og søndag
- 15-årige Anne-Kathrine er Nordisk Mester
- Skovbogaard har skabt trygge rammer i 25 år
- Waldemarsbo Efterskole fejrer 40 års jubilæum
- Kulturlørdag på Kultunariet
- Kongsted Skytteforening igen til tops
- To spritbilister snuppet
- 17-årig havde lille klump hash
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst