Torsdag til lørdag er der Rivierafest i Faxe Ladeplads

Mandag 22. juli 2019 kl. 11:31

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Torsdag til lørdag er der Rivierafest i Faxe Ladeplads
Rivierafesten indledes man kæmpe bankospil

Torsdag til lørdag er der Rivierafest i Faxe Ladeplads
Faxe Ladeplads: Ingen sommer uden Rivierafest i Faxe Ladeplads. Sådan har det været i mange år - så mange at det i år er Rivierefest nummer 61 der løber af stabelen.

Rivierafesten starter torsdag kl. 16. I det lille telt er der hyggemusik med DJ Frank, ligesom madteltet åbner. Kl. 17.30 åbner det store telt - og det bliver hurtigt fyldt med mennesker - her finder det legendariske bankospil nemlig sted.

Fredag kl. 10.30 åbner Tivoliet og alle børn kan helt gratis bruge børneforlystelserne frem til kl. 12, hvorefter Cirkus Bella Donna optræder og laver workshops hvor børnene bl.a. kan lære at gå på stylter.

Kl. 16 åbner Tivoliet igen. Det samme gør madteltet og DJ Frank spiller country i det lille telt frem til kl. 19.30, hvorefter Clearwood Brothers Band sørger for musikken.

Lørdagen starter med gratis morgenmad mellem kl 8 og 10, og kl. 9 er der stort kræmmermarked på Hovedgaden. Kl. 11 starter Rivieracykelløbet og kl. 13 til 15 er der stort gratis sildebord i det store telt.

Mirage spiller op til dans i det lille telt mellem kl. 15 og 18 og kl. 18 er der spisning i det store telt, hvorefter der er musik ved Di2synger og Different Ages.

Et nyt tiltag, Drop in yoga for alle, foregår fredag kl. 14.30 til 15.30 i Lunden på græsplænen mellem teltene og tivoliet. Yogalærer Kirstine Stensved står for øvelser og træning.

Rivierafest-menuen til lørdag koster 125 kr. for voksne og 75 kr for børn op til 12 år. Billetter hertil kan købes i Superbrugsen i Faxe Ladeplads, Butik Hjerteblomst, Boutique B og „Lidt af hvert” på Stationen.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Julen kom tidligt i år
- Nanna Katrine - ny præst i Roholte
- En truet dyreart
- Borger- og politikermøde om Østbanen
- Biskoppen besøger Paraplyen
- Novellekonkurrence for unge mellem 12 og 25 år
- To påvirkede bilister
- Maren Uthaug besøger Boghuset på tirsdag
- Ni læsninger og Newday Gospel i Bråby Kirke
- Andreas fra Bygma på studieophold i Island
- Køb juletræer hos Hansens Cykler
- Masser af penge men krise i Julens Glæde
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst