Cirkus Baldoni kommer til Rønnede - vind billetter

Onsdag 24. juli 2019 kl. 09:47

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Cirkus Baldoni kommer til Rønnede - vind billetter
Vind billetter: Lørdag den 3. august kl. 15.00 gæster Cirkus Baldoni Rønnede. Teltet rejses på hjørnet af Dyssevej og Poppelvej.

Årets forestilling står i flyvningens tegn. Cirkus Baldonis direktør har en meget stor passion for flyvning og er selv en erfaren pilot. Denne passion ønsker han at dele med sit skønne publikum.

Cirkus Baldoni har derfor valgt at kalde årets forestilling for Højt at flyve - men bestemt ikke dybt at falde, for i årets forestilling skal man opleve en palet fuld af fantastiske artister specielt udvalgt til at give publikum, en oplevelse i absolut særklasse.

I årets forestilling tager luftkaptajn Baldoni publikum med på en flyvende rundrejse til fjerne destinationer og nære egne. Man skal hele vejen fra Danmark med Cirkus Baldonis super illusionist, til så fjerne egne som Japan hvor man møder en fantastisk linedanserinde.

På vejen slår man et smut forbi Tjekkiet og møder en charmerende jonglør. Man runder Texas hvor og et nervepirrende lasso- og knivkasternummer. Herfra drager man så den lange vej til Etiopien hvor Baldoni har hentet to fantastiske unge mænd med stor charme, lækkert hår og masser af selvtillid.

En tur til den grønne Ø Irland bliver det også til. Her vil man blive draget af underskønne Riverdansende fodjonglør. Med sig på turen har luftkaptajn Baldoni naturligvis Baldoni balletten i form af smukke stewardesser der sørger for, at man får den fuldendte flyvetur.

Årets klovnerier står Cirkus Baldonis lidt håbløse men hyldende morsomme steward Paczo for. Luftkaptajn Baldoni vil naturligvis ikke kunne gennemføre sådan en rejse uden sin tro følgesvend og copilot Leonardo.

Som altid mine damer og herre, så bliver det værre og værre. Så sæt Jer tilbage, spænd sikkerhedsbælterne og tag med på en flyvetur I aldrig har oplevet lignende...

Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk eller på ebillet.dk. Det er også muligt, at reservere billetter på telefon: 2086 6010.

Og så kan du i øvrigt vinde billetter på Haslev-Faxe Postens facebook-side. Kig ind og vind - måske...

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Underholdning ved Mesterbageren er aflyst
- Æblehaven genåbner nogle aktiviteter
- Kirkehilsen er udskudt
- Alvorlig ulykke på Køgevej ved Faxe
- Faxe Musikskole - faglighed, udvikling, fællesskab
- 55-årig sigtet for hærværk
- Åbne Atelierdøre gennemføres også i år
- Nu kan alle komme ud at ro - nye kurser for kajak og robåd
- Pokaler uddelt i Terslev
- Nu er Sofia boghandler
- Så skal der handles - masser af tilbud i Haslev
- Nu er Rasmus udlært
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst