Danish Agro starter nyt maskinselskab i Finland

Tirsdag 9. juli 2019 kl. 08:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Danish Agro starter nyt maskinselskab i Finland
1. august starter Danish Agro koncernens nye finske datterselskab Finnish Agro Machinery Oy salg af en række stærke maskinbrands - herunder CLAAS, HORSCH, RAUCH og SAMSON på det finske marked.

Det sker efter, at EU’s konkurrencemyndigheder netop har godkendt Danish Agros overtagelse af CLAAS aktiviteter i Finland.

Transaktionen indebærer overtagelse af ledelse og medarbejdere i KONEKESKO Oy, der hidtil har varetaget salg af CLAAS i Finland.

Koncernchef i Danish Agro, Henning Haahr, er glad for godkendelsen:

- Vi har nu modtaget myndighedernes godkendelse og vi vil fokusere på, at sikre en smidig overdragelse af aktiviteter fra KONEKESKO og fortsætte deres stærke samarbejde med leverandører. Jeg er særligt glad for, at vi i det nye selskab kan bygge på en erfaren ledelse og dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring. Jeg er sikker på, at vi kan udvikle de finske aktiviteter i det nye setup, siger han.

CEO i Danish Agros maskindivision, Jens Skifter, tilføjer:

- Det fremtidige setup vil sikre en kontinuitet med erfarne ledere og medarbejdere. Fokus er nu på at udvikle markedspositionen yderligere med støtte fra Danish Agro. Vi har ambitioner om at øge salget på tværs af Finland og forventer, at se positive resultater i de kommende år.

Danish Agro vil repræsentere både CLAAS og John Deere i Finland.

Hankkija, som er endnu et finsk Danish Agro-datterselskab, vil fortsætte med at repræsentere John Deere i Finland som de har gjort siden 1992, samt hele den eksisterende produktportefølje, og derved fortsat være en af de største maskindistributører i Finland.

- I disse år sker der en struktur­udvikling mod færre og større landbrug i Finland, som ønsker den bedst mulige rådgivning, når de handler maskiner. Jeg er sikker på, at vi kan gøre en positiv forskel for den finske landmand med vores nye struktur i Finland, hvor vi tilbyder en bred portefølje af kvalitetsmaskiner, siger Jens Skifter.

Gennem de sidste tre år har Danish Agro etableret sig som en af de tre største maskinhandlere i Europa.

Danish Agro Koncernen beskæftiger ca. 5.000 medarbejdere og vil i 2019 have en omsætning i niveauet 34 mia. kr. Koncernen har hovedkontor i Karise.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Underholdning ved Mesterbageren er aflyst
- Æblehaven genåbner nogle aktiviteter
- Kirkehilsen er udskudt
- Alvorlig ulykke på Køgevej ved Faxe
- Faxe Musikskole - faglighed, udvikling, fællesskab
- 55-årig sigtet for hærværk
- Åbne Atelierdøre gennemføres også i år
- Nu kan alle komme ud at ro - nye kurser for kajak og robåd
- Pokaler uddelt i Terslev
- Nu er Sofia boghandler
- Så skal der handles - masser af tilbud i Haslev
- Nu er Rasmus udlært
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst