Farvel til Druestrup Friskoles leder

Mandag 1. juli 2019 kl. 12:37

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Farvel til Druestrup Friskoles leder
Niels Jørgen Hansen ankom standsmæssigt og blev modtaget med flag af skolens elever og ansatte

Druestrup: Det var noget af en overraskelse for DRuestrup Friskoles leder, Niels Jørgen Hansen, da han og hustruen Petre blev hentet af en af kongehusets tidligere biler, for at blive kørt til friskolen.

På friskolen ventede de glade børn og ansatte med flag, sang, taler og gaver. Her var ”Niels Jørgens Corner”- en mindestue arrangeret. Eleverne havde fyldt scenen op med minder og oplevelser, som de havde haft med Niels Jørgen i årenes løb, den bedste skoleleder, man kan ønske sig. En leder, som har gjort meget ud af at markere det grundtvig-koldske, vægtet fortælling, sang, de gode elev-lærer relationer, ordentlighed og et højt fagligt niveau samt at fastholde skolen som en lille, overskuelig skole med ca. 200 elever.

Om eftermiddagen var der inviteret til afskedsreception, hvor der også blev budt på sang, musik, taler og optræden. Blandt de mange fremmødte var skolens lederpar gennem 38 år, Paula og Frode Rasmussen, og skolens kommende leder, Tina Düsterdich.

Også 19-årige Jacob Gissel, der er tidligere elev på Druestrup Friskole, kom forbi for at sige tak og farvel til Niels Jørgen.

Jacob Gissel, der bor i Haslev, er i dag blandt de fire dygtigste unge danskere i biologi og er netop blevet student fra Sorø Akademi.
I dagene 14.- 21. juli deltager Jacob på det danske landshold i OL i biologi i Ungarn.Tidligere elev, Jacob Gissel, kom for at sige farvel til Niels Jørgen Hansen

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- På lørdag er der igen torvedag i Haslev
- Gang i Faxe på lørdag
- 20-årig ville ikke oplyse navn til politiet
- Cruise mod Corona på Grundlovsdag
- Lokallisten aflyser årets grundlovemøde
- Underholdning ved Mesterbageren er aflyst
- Æblehaven genåbner nogle aktiviteter
- Kirkehilsen er udskudt
- Alvorlig ulykke på Køgevej ved Faxe
- Faxe Musikskole - faglighed, udvikling, fællesskab
- 55-årig sigtet for hærværk
- Åbne Atelierdøre gennemføres også i år
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst