Grøn gudstjeneste i Haslev

Tirsdag 11. juni 2019 kl. 14:25

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Grøn gudstjeneste i Haslev
Haslev Kirke rykker udenfor på søndag den 16. juni kl. 10.30 - nærmere bestemt til Lunden der ligger bag biblioteket og ved siden af musikskolen.

Temaet for året grønne gudstjeneste er „Og ordet blev sang”. Og det er et tema, der er inspireret af C. S. Lewis’ Narnia-fortælling - om løven, Aslan, der med sin sang skaber det magiske land, Narnia. Det er et flot billede på tilblivelsen af alt smukt og godt i livet, og ikke mindst naturen omkring os.

Og det er også et billede på det, som mange rent faktisk oplever at musik kan gøre for mennesker: skabe noget smukt og godt i os og mellem os. Musikken inspirerer og samler os, understøtter og skaber stemninger og følelser, og sætter ord på livets glæder, sorger og undere.

Under grøn gudstjeneste kan man særligt fornemme det skabende ord og musikken gå hånd i hånd med naturen. Sangen bliver både fællessang, vekselsang og korsang, idet Faxe Gospel deltager ved gudstjenesten. Desuden medvirker Betty & Peter Arendt, kirkens tre præster samt tre nabopræster.

Der vil som tidligere år være mulighed for at drikke kirkekaffe og købe frokost i Café Paraplyens bod. Ligeledes vil der igen i år være danseoptræden og forskellige aktiviteter for børn.

Grøn gudstjenesten udspringer af, at Haslev Kirke er en grøn kirke, der ønsker at have fokus på miljøet og naturen som en del af Guds skaberværk.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Besøg keramikerens smukke have i Leestrup
- Åbne Atelierdøre nu på lørdag og søndag
- 15-årige Anne-Kathrine er Nordisk Mester
- Skovbogaard har skabt trygge rammer i 25 år
- Waldemarsbo Efterskole fejrer 40 års jubilæum
- Kulturlørdag på Kultunariet
- Kongsted Skytteforening igen til tops
- To spritbilister snuppet
- 17-årig havde lille klump hash
- Ny uddannelse åbnede i Faxe i torsdags
- Foreningernes Dag
- Frederik Riber fra Terslev skal igen til WorldSkills
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst