Sving køller i Fitness-parken

Tirsdag 4. juni 2019 kl. 11:37

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Sving køller i Fitness-parken
Thierry Sancez fra Heroic Sports på besøg i Fitness-parken i Faxe Ladeplads

Faxe Ladeplads: Lørdag den 15. juni fra klokken 11.00 - 13.00 sker der igen spændende ting i Fitness-parken i Faxe Ladeplads.

Gruppen, Bevægelse i Ladepladsen, som er en underafdeling af Liv i Ladepladsen har inviteret Thierry Sancez fra Heroic Sports på besøg. Han vil undervise i Indian Club Training, som er en træning, der foregår med køller, der svinges på forskellige måder. Alle uanset alder og fitnessniveauer kan være med.

Kølletræningen er oprindeligt en meget gammel træningsform, der stammer fra kamptræning. Man forestiller sig at have to sværd, og så leger man Persisk kriger.
Træningen har nu fået en fornyelse, via bl.a. Thierry Sancez, og styrker både mobiliteten og hjernen. Det er funktionelt brugbart i hverdagen og man fornemmer lidt mindfulness, når man svinger køllerne.

Faxe Rotary er som hovedsponsor for arrangementet, grunden til at det har været økonomisk muligt at få Thierry Sancez til Faxe Ladeplads. Derudover stiller REMA 1000 med 150 stk. vandflasker - de anvendes til køllerne. Netto, lige over for Fitness Parken, kommer med 70 stk. bananer.

Både før og efter eventet vil Kamma Gundgaard Schou fra Bevægelse i Ladepladsen være til stede i Fitness-parken og give interesserede en introduktion til de faste redskaber på pladsen.

Hvis det styrtregner, rykkes arrangementet indendørs på Østskolen i Faxe Ladeplads (afd. Hylleholt) i blok C på Dannebrogsvej 1.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Vandretur ”I Kalkens Rige”
- Dialogmøde: hvad gør vi ved ensomhed?
- En snak om HPV-vaccinen
- Grøn gudstjeneste i Haslev
- Karise holder Åben By lørdag den 15. juni
- FreakOut i Karise
- Snart 12-årige Alexander et supertalent på cykel
- 80-årig New Zealænder cykler Danmark rundt
- Nyt samarbejde skal få førtidspensionister i job
- Tilbage til Morten Korch - besøg Blåbæk Mølle
- Vilde blomster og gode historier i Hugkrogen
- Så er der byfest i Tappernøje
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst