Politikere og embedsmænd til konference i Italien

Onsdag 29. maj 2019 kl. 14:56

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Politikere og embedsmænd til konference i Italien
Nellie Bradsted, Henrik Aakast og Nadia Bruun Thurø

Faxe Kommune: I denne uge deltager tre politikere og fire embedsmænd i en konference i Milano.

Velfærdsteknologi og kvalitet inden for det sociale område er på dagsordenen, når Socialudvalget og repræsentanter fra Faxe Kommunes ledelse tager på konference i Milano.

To dage sprængfyldt med nordisk og international erfaring inden for det sociale område, ældrepleje, sociale ydelser og sårbare borgere i det hele taget. 27th European Social Service Conference.

Konferencens hovedtema er „Fokus på kvalitet - fra kvalitet i pleje til livskvalitet”, og den kommer omkring højaktuelle emner, hvor Faxe Kommune vil få masser af inspiration fra de øvrige EU-lande.

Kvaliteten bliver sat i fokus, og emnerne spænder bredt lige fra støtte til bedre livskvalitet for udsatte borgere til en øget kvalitet inden for sociale ydelser.

Inden for socialområdet kommer konferencen med bud på, hvordan kommunen kan øge kvaliteten af sagsbehandling samt fremme den sociale inklusion. Ligesom der vil blive præsenteret tendenser inden for kvalitet på socialområdet med særligt fokus på det sociale tilsyns rolle og forebyggende indsatser for dårligt stillede familier.

Der tales om velfærdsteknologi, kunstig intelligens, empowerment, selvstændig livsførelse, bofællesskaber, fleksibilitet og udvikling - hele tiden med borgeren i fokus, så kommunen kan hjælpe det enkelte menneske efter individuelle behov.
Med på turen er formand for Socialudvalget, Nellie Bradsted og udvalgsmedlemmerne Nadia Bruun Thurø og Henrik Rützou Aakast. Derudover deltager fire embedsmænd fra administrationen i Faxe Kommune.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- To påvirkede bilister
- Maren Uthaug besøger Boghuset på tirsdag
- Ni læsninger og Newday Gospel i Bråby Kirke
- Andreas fra Bygma på studieophold i Island
- Køb juletræer hos Hansens Cykler
- Masser af penge men krise i Julens Glæde
- Mission Afrika i Haslev fylder 30 år på fredag
- Tre VUC’er går sammen om VUC Erhverv Sjælland
- Juleaften bliver en god aften i Café Paraplyen
- Julestue på Det Gamle Seminarium på søndag
- Ny slagter og slagtermester i Meny i Faxe
- Så er der stand-Up på Bykroen i Haslev
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst