Politikere og embedsmænd til konference i Italien

Onsdag 29. maj 2019 kl. 14:56

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Politikere og embedsmænd til konference i Italien
Nellie Bradsted, Henrik Aakast og Nadia Bruun Thurø

Faxe Kommune: I denne uge deltager tre politikere og fire embedsmænd i en konference i Milano.

Velfærdsteknologi og kvalitet inden for det sociale område er på dagsordenen, når Socialudvalget og repræsentanter fra Faxe Kommunes ledelse tager på konference i Milano.

To dage sprængfyldt med nordisk og international erfaring inden for det sociale område, ældrepleje, sociale ydelser og sårbare borgere i det hele taget. 27th European Social Service Conference.

Konferencens hovedtema er „Fokus på kvalitet - fra kvalitet i pleje til livskvalitet”, og den kommer omkring højaktuelle emner, hvor Faxe Kommune vil få masser af inspiration fra de øvrige EU-lande.

Kvaliteten bliver sat i fokus, og emnerne spænder bredt lige fra støtte til bedre livskvalitet for udsatte borgere til en øget kvalitet inden for sociale ydelser.

Inden for socialområdet kommer konferencen med bud på, hvordan kommunen kan øge kvaliteten af sagsbehandling samt fremme den sociale inklusion. Ligesom der vil blive præsenteret tendenser inden for kvalitet på socialområdet med særligt fokus på det sociale tilsyns rolle og forebyggende indsatser for dårligt stillede familier.

Der tales om velfærdsteknologi, kunstig intelligens, empowerment, selvstændig livsførelse, bofællesskaber, fleksibilitet og udvikling - hele tiden med borgeren i fokus, så kommunen kan hjælpe det enkelte menneske efter individuelle behov.
Med på turen er formand for Socialudvalget, Nellie Bradsted og udvalgsmedlemmerne Nadia Bruun Thurø og Henrik Rützou Aakast. Derudover deltager fire embedsmænd fra administrationen i Faxe Kommune.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Vandretur ”I Kalkens Rige”
- Dialogmøde: hvad gør vi ved ensomhed?
- En snak om HPV-vaccinen
- Grøn gudstjeneste i Haslev
- Karise holder Åben By lørdag den 15. juni
- FreakOut i Karise
- Snart 12-årige Alexander et supertalent på cykel
- 80-årig New Zealænder cykler Danmark rundt
- Nyt samarbejde skal få førtidspensionister i job
- Tilbage til Morten Korch - besøg Blåbæk Mølle
- Vilde blomster og gode historier i Hugkrogen
- Så er der byfest i Tappernøje
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst