Nu er det nemmere at handle i Brugsen

Onsdag 29. maj 2019 kl. 11:14

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nu er det nemmere at handle i Brugsen
Scan koden ved indgangen - scan varen -scan betalingskoden - betal og gå hjem...

Superbrugsen Faxe Ladeplads: Hvis du er træt af at stå i kø når du skal betale dine varer - så lad være. Altså med at stå i kø. Betalingen slipper du ikke for...

I Superbrugsen i Faxe Ladeplads er det nu blevet mulig at man selv scanner for sine varer, lægger dem i sin indkøbspose, går hen til kassen, viser at man har betalt - og går hjem med varerne.

Inden man kommer så langt, skal man downloade Coops app, og når man går ind i butikken holder man sin telefon hen mod en QR-kode, og så bydes man velkommen i Superbrugsen i Faxe Ladeplads.

Når man skal have en vare scanner man stregkoden og lægger varen i sin indkøbspose. Det gentager man ved hvert køb, og når man kommer hen i nærheden af kassen, holder man telefonen frem mod endnu en QR-kode - og betaler herefter f.eks. via MobilePay - og skærmen blive nu grøn.

Herefter viser man kassedamen, at skærmen er grøn, altså at man har betalt, og så er det bare hjem med varerne. Det er da nemt.

Uddeler Kenneth Beenfeldt Hansen fortæller, at der vil være kontrol på hvert 10. køb - så man må indstille sig på at en gang imellem vil kassedamen kontrollere, at der ikke snydes.

- Men vi regner bestemt ikke med at nogen snyder. Vi kender jo vores kunder, og det er deres butik, så vi tror ikke at nogen vil snyde, men kontrollen undgår man alligevel ikke en gang imellem, siger uddeler Kenneth Beenfeldt.

Men hvad nu vis man er under 18 år og sniger et par flasker spiritus ned i sin indkøbspose - kan man så slippe afsted med det?

- Nej, det kan man ikke, siger uddeleren. For køber man vin eller spiritus kommer der et lille rødt felt frem på den ellers grønne skærm, og er medarbejderen i tvivl om køberens alder, vil men blive bedt om at vise legitimation.

Superbrugsen vil lave nogle arrangementer hvor kunderne kan få vejledning i hvordan systemet virker.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Der lukkes for vandet
- Så er det ud i bølgerne - der er vinterbadefestival
- Byd på en svæveflyvetur, frokost med borgmesteren og en tur i skovtårnet
- To gode shows i Karise indenfor fem dage
- Verdensstjerne giver koncert i Haslev
- Lokalt rengøringsfirma vil gøre en forskel
- Brygmesteren fortæller om den gode øl
- Der kommer ikke boliger på Haandværkerhøjskolen
- Underskrifter mod boliger på Haandværkerhøjskolen svarer til fire pladser i byrådet
- Haslev Vinter Cup 2020 blev en stor succes
- To fællessangskoncerter i Haslev Kirke
- Disse forfattere deltager i Lokale Ord
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst