Borgerlighedens parti - svar til Eli Jacobi Nielsen

Torsdag 23. maj 2019 kl. 14:54

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Borgerlighedens parti  - svar til Eli Jacobi Nielsen
Indlæg af:
Mads Andersen
Strandvejen 21,
4600 Køge
Folketingskandidat for de konservative i Faxe Kredsen


Det er jo en fornøjelse at høre en borgerlig DF’er efterlyse borgerligheden i Danmark, midt imellem alle gaverne og løfter om mere velfærd.

Hos Det Konservative Folkeparti har vi også undret os, måske særligt over vores Regeringskolleger i Venstre. Faktisk er vi sikre på, at den meget omtalte „Hemmelige socialdemokrat” må være Lars Løkke Rasmussen.

Erhvervslivet efterspørger også en mere fair debat, hvor også „hvad skal vi leve af?” spørgsmålene bliver rejst. Det er jeg meget enig i. Hvis vi skal blive ved med at være konkurrencedygtige, kræver det virksomheder i vækst. Det får vi ved at gøre det lettere for dem at drive deres virksomhed. Det er borgerlig politik.

Det kræver også at vi sikre, at hjulene drejer rundt i samfundet og at folk får lov at beholde flere af deres egne penge selv. Derfor foreslår vi at hæve grænsen for hvornår man betaler topskat og øge beskæftigelsesfradraget. Det er borgerlig politik.

Og jeg foreslår også, at vores velfærdssystem mere indrettes sådan, at dem med størst behov får hjælpen, mens de stærkeste klarer sig mere selv. Det er borgerlig politik.

Og så er der vel ikke andet tilbage, end at ønske et godt valg til alle.. Og så måske lige ønske Hr. Eli Jacobi velkommen på det konservative hold, hvis han skulle få lyst.
© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Infrastruktur - grib chancen
- Undskyldning til tidligere anbragte børn
- Skarven er et grundlæggende problem
- Åbent brev til Teknik og miljø i Faxe Kommune
- Nekrolog over kirkebladet
- Bussemand...
- Enhver nyfaxianer - til anbefaling
- God vind fremover, Ivan Lilleng
- Til Ole Vive, Michael Rosendahl og Knud Erik Hansen
- Bierne og blomsterne...
- Fodboldbaner med kunstgræs: Nej tak!
- Det mener René Tuekær om kunstgræsbaner
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst