2Tri vinder DM guld og bronze

Torsdag 23. maj 2019 kl. 10:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

2Tri vinder DM guld og bronze
Guldvinderne

2Tri vinder DM guld og bronze
Bronzevinderne
Søndag den 19. maj blev der afholdt DM i sprint triatlon for hold. Her havde 2tri to hold til start med atleter fra hele Sydsjælland.

Først gik starten for mix hold, hvor ’Simons piger’ med Tina Coermann Nygaard, Birthe Rasmussen, Simon Weisbrod og Tine Jannerup hoppede i vandet.

Forud ventede 750 m svømning, 23,2 km cykling og 5 km løb. Mixholdet kom i mål som nummer tre og tog dermed bronzemedaljer.

Det andet hold, var et rent kvinde hold med Trine Nielsen, Hanne Bøje Christensen og Lisette Hvam. De tre atleter kørte samme distance, inden de kunne løbe over målstregen som det første kvindehold og sikre sig guldmedaljer.

Stævnet blev afholdt i Ganløse og fandt sted i bakkerne omkring Bastrup Sø. Her svømmede atleterne i en 750 m trekantet rute inden de løb op til skiftezonen for at hente deres cykler. Cykelruten var en rundstrækning på 11,6 km på ’Tyrens rute’ - en rute med hårde bakker, der tester atleternes styrke. Til sidst ventede 5 km løb delvist langs søbredden.

2tri er en triatlon klub, der har faste træninger i både Haslev og Faxe samt organiserer løbe- og cykelture i omegnen. Klubben er åben for alle aldre og niveauer. De har mange atleter, som kun kommer til nogen af de op til syv ugentlige træningspas, mens andre tager næsten alle træninger.

Der er uddannede trænere tilknyttet klubben, som vil hjælpe alle til at blive endnu bedre svømmere, cyklister, løbere eller triatleter. De kan kontaktes på facebook.com/2triklub for en prøvetræning.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Biografen Kanten åbner lørdag
- Gitte Olsen har jubilæum: 25 rigtige gode frisørår
- Har du hestene til det omrejsende cirkus?
- Hurtigere internet i Dalby og udsat generalforsamling
- To varetægtsfængslet efter biltyveri
- Udvalg i arbejdstøjet: Verdensmålene helt lokalt
- Jeg cykler der op, og så skal min mor på cykeltur
- Nye trænere i Haslev Tennisklub - en mand og en maskine
- Energipsykologi Danmark er flyttet til Haslev
- To mænd anholdt efter biltyveri
- Karise Spejderne klar igen efter Corona-pause
- Svalebækgård Landbørnehave har oprettet en førskole
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst