RIF Fodbold og OK indgår sponsoraftale

Torsdag 16. maj 2019 kl. 11:22

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

RIF Fodbold og OK indgår sponsoraftale
Rønnede: En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt for lokale at støtte fodboldafdelingen i Rønnede IF, hver gang bilen tankes - helt uden at det koster ekstra.

- Den betyder rigtig meget for os, da vi er en lille klub bygget på masser af frivilligt arbejde. Derfor har vi heller ikke mange ressourcer, vi kan bruge på vores yngste medlemmer.

- Vi vil rigtig gerne gøre mere for vores børne- og ungdomshold såsom at sende dem til flere stævner og holde fodboldskole, hvilket støtten fra OK-aftalen skal bruges til, siger Tina Marrup, som er medlem af bestyrelsen.

Aftalen er simpel. Man kan støtte fodboldklubben med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Rønnede Fodbolds sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte de lokale fodboldspillere med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

- Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Underholdning ved Mesterbageren er aflyst
- Æblehaven genåbner nogle aktiviteter
- Kirkehilsen er udskudt
- Alvorlig ulykke på Køgevej ved Faxe
- Faxe Musikskole - faglighed, udvikling, fællesskab
- 55-årig sigtet for hærværk
- Åbne Atelierdøre gennemføres også i år
- Nu kan alle komme ud at ro - nye kurser for kajak og robåd
- Pokaler uddelt i Terslev
- Nu er Sofia boghandler
- Så skal der handles - masser af tilbud i Haslev
- Nu er Rasmus udlært
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst