Paraplyen: Foredrag om sundere kost på en nem måde

Torsdag 16. maj 2019 kl. 10:30

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Paraplyen: Foredrag om sundere kost på en nem måde
Tre foredrag om sund og nem kost på Café Paraplyen med Sisse Berntsen
Cafe Paraplyen: Udsatte lever som udgangspunkt et væsentligt mere usundt liv, end de der ikke befinder sig på kanten af samfundet.

Der kan være tale om et liv med tobak, alkohol, stoffer og ensomhed. Og ofte giver en trang økonomi og manglende ressourcer heller ikke mulighed for de sundeste valg af fødevarer.

Men alligevel forsøger Paraplyen i Vestergade i Haslev at gøre noget ved problemerne. Her tilbydes der blandt andet gratis rygestopkurser og gratis NADA-behandling (øreakupunktur) mod abstinenser og kropslig uro.

Og nu er Paraplyen klar med tre foredrag om kost. Foredrag hvor du kan få større kendskab til, hvordan du via din daglige kost og med små vaneændringer, kan få et sundere liv og en forbedret livskvalitet.

Kostvejleder Sisse Berntsen til vise vejen ved tre hyggelige oplæg med dialog på Café Paraplyen - første gang tirsdag den 28. maj kl. 13.30 til 15.00.

Sisse Berntsen som er kostvejleder og mentor i mad & psyke med speciale i Sense vil på tre tirsdage eftermiddage gøre alle klogere på den daglige kost.

„Du bliver, hvad du spiser”, lyder det gamle mundheld, og det betyder, at din krop vil belønne dig med et bedre helbred og en øget livskvalitet, hvis du forkæler den med gode næringsstoffer.

Der er ikke tale om slankehold, men hyggelige anvisninger på, hvordan man med små overskuelige skridt og finurlige ændringer i hverdagen kan opnå mærkbare forandringer på både krop og sjæl.

Sisse vil bl.a. introducere deltagerne for ’håndfuldsmetoden’ (Sense) og vise hvordan du selv nemt kan tilberede lidt lækkert, som din krop vil takke dig for. Og smagsprøver bliver der også plads til, fortæller Sisse.

Den første gang du kan møde Sisse er tirsdag den 28. maj fra kl. 13.30 til ca. 15.00.

Alle er velkomne og der er GRATIS adgang, dog er tilmelding nødvendig til Paraplyens leder Anette Hougaard på tlf. 2216 3100 SENEST DEN 24. MAJ KL. 12.00.

De næste to eftermiddage er datosat til den 11. juni og den 2. juli fra kl. 13.30 til ca. 15.00. Det er ikke nødvendigt at deltage alle tre dage.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Faxe Musikskole - faglighed, udvikling, fællesskab
- 55-årig sigtet for hærværk
- Åbne Atelierdøre gennemføres også i år
- Nu kan alle komme ud at ro - nye kurser for kajak og robåd
- Pokaler uddelt i Terslev
- Nu er Sofia boghandler
- Så skal der handles - masser af tilbud i Haslev
- Nu er Rasmus udlært
- Verdens Gang: Rend mig i traditionerne...
- Faxe Kommunes Arkiver genåbner
- Ydelseskontoret (sygedagpenge) holder lukket
- Mesterbageren sætter gang i Haslev på fredag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst