Åbent alle dage? Kun med din hjælp...

Fredag 10. maj 2019 kl. 14:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Åbent alle dage? Kun med din hjælp...
Der er altid kaffe på kanden hos Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Faxe Ladeplads. Bare kig ind. Dan Sørensen og Anna Marie Ulstrup håber på flere frivillige så åbningstiden kan udvides

Faxe Ladeplads: Lukket mandag og tirsdag, står der på døren til Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Faxe Ladeplads - og det er ikke så godt.

Butikken burde være åben hver eneste dag, men det kan ikke lade sig gøre, fordi der ikke er frivillige nok til at der kan holdes åbent alle dage.

Der er i øjeblikket omkring 18 frivillige til at holde butikken i gang, men man burde være 30 for at det kan løbe rundt rent personalemæssigt. Så lige her og nu mangler man 12 frivillige. Mon det kunne være dig?

Hvis man går og overvejer at blive frivillig i butikken, så er man velkommen til at få en „prøvedag” fortæller Anna Marie Ulstrup og Dan Sørensen der sidder i butiksrådet. På den måde får man et lille indblik i hvad „jobbet” har at tilbyde.

Og når man så har besluttet, at man gerne vil være frivillig i butikken, så forpligter man sig ikke til mere end man kan overkomme. Om man melder sig til en enkelt formiddags- eller eftermiddagsvagt om ugen, eller man snupper flere vagter i ugens løb, så er man hjertelig velkommen siger Anna Marie og Dan.

Arbejdsopgaverne er mangeartede. Der skal ekspederes kunder, der skal stilles vare frem, der skal gøres rent, der skal.. ja, alt det der hører til for at butikken kan fungere, men man kan, stort set, få de opgaver man har lyst til.

Dan og Anna Marie fortæller at der er et rigtig godt socialt fællesskab i Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Faxe Ladeplads. Her får man nye venner og udvider sit netværk.

Hvis du er interesseret i t blive frivillig er du velkommen til at ringe til Jette Christensen på 2276 5780, eller kigge ind i butikken og få en snak. Der er åbent onsdag til fredag kl. 10 til 17 og lørdage kl. 10 til 14 - men med din hjælp kan der måske også åbnes mandage og tirsdage...

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Faxe Musikskole - faglighed, udvikling, fællesskab
- 55-årig sigtet for hærværk
- Åbne Atelierdøre gennemføres også i år
- Nu kan alle komme ud at ro - nye kurser for kajak og robåd
- Pokaler uddelt i Terslev
- Nu er Sofia boghandler
- Så skal der handles - masser af tilbud i Haslev
- Nu er Rasmus udlært
- Verdens Gang: Rend mig i traditionerne...
- Faxe Kommunes Arkiver genåbner
- Ydelseskontoret (sygedagpenge) holder lukket
- Mesterbageren sætter gang i Haslev på fredag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst