Skønhedscenter åbner midt i Faxe Ladeplads

Tirsdag 14. maj 2019 kl. 10:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Skønhedscenter åbner midt i Faxe Ladeplads
Louise Secuur (tv) og Josefine Gosch åbner friørsalon og skønhedssalon under samme tag

Faxe Ladeplads: Der bliver pænere og pænere i bymidten i Faxe Ladeplads - og nu kommer der igen liv i den gamle bank ved siden af Superbrugsen.

To unge kvinder er gået sammen og har lejet lokalerne, så der snart bliver et skønhedscenter i bygningen. Louise Secuur åbner frisørsalonen „Hair by Secuur” og Josefine Gosch åbner „Skin&Beauty”.

Begge kvinder, de er hhv. 24 og 25 år, er født og opvokset i Faxe Ladeplads og har været veninder i mange år - og sammen blev de enige om at give lidt mere liv til byen.

Louise Secuur er uddannet frisør i Køge - den 4-årige uddannelse - og har efterfølgende arbejdet i saloner i Store Heddinge og Vordingborg, men nu går et stort ønske i opfyldelse. Hun bliver selvstændig.

Hair by Secuur tilbyder alt inden for frisørfaget til mænd, kvinder og børn - og Louise er løbende på kurser, så hun altid er helt up to date indenfor sit fag.

Josefine har skønhedssalon i Køge, men rykker den nu til Faxe ladeplads. Hun tilbyder ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, eyelash extensions, spraytan, makeup, tandblegning og mange andre „skønhedsting”.

Og så kan man også få massage hos Skin&Beauty, for Josefine har ansat en massør - og i øvrigt også en kosmetolog, så hendes afdeling af det nye skønhedscenter kommer altså til at bestå af to kosmetologer og en massør.

Josefine og Louise er i fuld gang med indretning af lokalerne. Der bliver et stort rum, med fælles modtageskranke og behandlerstole og frisørstole, men der bliver også nogle mindre behandlerlokaler, da det jo ikke er alle former for behandlinger, man ønsker foretaget i offentlig skue...

Louise og Josefine har en fælles hjemmeside, hvorfra man allerede nu kan bestille tid til begge „butikker” - og det er jo ganske smart, hvis man ønsker behandlinger både af Louise og Josefine.

Hair by Secuur og Skin&Beauty åbner med reception lørdag den 1. juni kl. 12-16.
Se mere på skinbeauty.dk

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Underholdning ved Mesterbageren er aflyst
- Æblehaven genåbner nogle aktiviteter
- Kirkehilsen er udskudt
- Alvorlig ulykke på Køgevej ved Faxe
- Faxe Musikskole - faglighed, udvikling, fællesskab
- 55-årig sigtet for hærværk
- Åbne Atelierdøre gennemføres også i år
- Nu kan alle komme ud at ro - nye kurser for kajak og robåd
- Pokaler uddelt i Terslev
- Nu er Sofia boghandler
- Så skal der handles - masser af tilbud i Haslev
- Nu er Rasmus udlært
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst