10.040 kr. fra Superbrugsen til Stafet for Livet

Tirsdag 7. maj 2019 kl. 08:55

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

10.040 kr. fra Superbrugsen til Stafet for Livet
Masser af mennesker til Superbrugsens bankospil

10.040 kr. fra Superbrugsen til Stafet for Livet
To glade mennesker - Jens Handberg fra Superbrugsen og Allan Grasberger fra Stafet for Livet
Haslev: 10.040 kroner. Så meget kan uddeler Jens Handberg, SuperBrugsen i Haslev, nu overrække til Stafet For Livet i Haslev.


Beløbet kom i hus som resultat af et stort bankospil tirsdag aften, da SuperBrugsen afholdt årsmøde og bankospil i samarbejde med Stafet For Livet.

Det foregik på Midtsjællands Gymnasium i Haslev som i øvrigt er hovedsponsor og lægger græs til årets stafet den 21.-22. september.

- På stafettens vegne er jeg dybt taknemmelig for SuperBrugsens generøse støtte til vores arbejde. Og der skal lyde en stor tak til brugsens kunder, som med deres deltagelse tirsdag aften er med til at sikre stafetten til september. Jeg oplevede en fantastisk stemning med mange bemærkninger om, at folk købte ekstra lodder for at støtte den gode sag. Det er fantastisk, siger Allan Grasberger, formand for Stafet For Livet Haslev.

Brugsuddeler Jens Handberg var også begejstret for arrangementet og glad for at kunne støtte med de godt 10.000 kroner.

- Folk var glade, og vi fik god respons fra vores kunder. Det er rart at mærke, når vi har genoptaget en tradition med bankospil i forbindelse med årsmødet, siger Jens Handberg.

- Vi støtter jo gerne lokalt, for vi er lokalt forankret. Denne sag er interessant at støtte - kræft rammer så mange, så det er værd at kæmpe for, tilføjer han.

168 billetter var solgt til arrangementet på MSG Haslev. Efter et par stykke lækkert smørrebrød og SuperBrugsens årsmøde gik bankofolkene fra støtteforeningen for Teestrup Forsamlingshus på scenen og førte deltagerne gennem et par timers hyggeligt bankospil med masser af gode præmier.

14 frivillige fra Stafet For Livet hjalp til med opstilling af borde og stole, borddækning, salg af bankoplader, kaffe, te, kage og drikkevarer og ikke mindst kinesisk lotteri.
© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Underholdning ved Mesterbageren er aflyst
- Æblehaven genåbner nogle aktiviteter
- Kirkehilsen er udskudt
- Alvorlig ulykke på Køgevej ved Faxe
- Faxe Musikskole - faglighed, udvikling, fællesskab
- 55-årig sigtet for hærværk
- Åbne Atelierdøre gennemføres også i år
- Nu kan alle komme ud at ro - nye kurser for kajak og robåd
- Pokaler uddelt i Terslev
- Nu er Sofia boghandler
- Så skal der handles - masser af tilbud i Haslev
- Nu er Rasmus udlært
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst