De røde faner blev luftet

Torsdag 2. maj 2019 kl. 09:57

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

De røde faner blev luftet
Tanja Larsson punkterede skattelettelser...

De røde faner blev luftet
Sejer Folke talte i Faxe Ladeplads
1. maj: Arbejdernes internationale kampdag blev fejrer som det sig hør og bør i Faxe og Faxe Ladeplads.

Det hele startede på Faxe Vandrerhjem med morgenmad og taler. Her havde Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten sat hinanden stævne.

Midt på formiddagen gik man til Vinkældertorvet hvor der var taler af bl.a. Christian Juul, der er folketingsmedlem for Enhedslisten, og af socialdemokratiets folketingskandidat Tanja Larsson, der bor i Faxe Ladeplads.

I hendes tale indledte hun med, at det var dejligt med de positive meningsmålinger, der jo viser et flertal til rød blok, men at man skal passe på ikke at blive for magelige, og tage et godt valgresultat for givet.

Med på scenen havde Tanja Larsson taget 21 balloner, som hun punkterede én efter én. Her refererede hun til Anders Samuelsen, der har købt 21 pokaler - én for hver milliard Liberal Alliance har formået at „give” i skattelettelser.

For hver ballen Tanja Larsson punkterede, forklarede hun hvad hun gerne ville have brugt de 21 millarder til - og det var bl.a. bedre normeringer i daginstitutioner, bedre forhold på skolerne, bedre hospitaler og bedre ældrepleje.
Arrangementet i Faxe sluttede ved 13-tiden, og midt på eftermiddagen samledes Enhedslisten, traditionen tro, ved Flagstangen i Faxe Ladeplads.

Mange fandt vej til pladsen med den smukke udsigt ud over Faxe Bugt, og én af talerne var Sejer Folke, der er folketingskandidat for Enhedslisten i Faxe-kredsen - og bosat på Stevns.

Han fortalte bl.a. at vi, ikke siden dinosauernes uddøen for 65 millioner år siden, har oplevet så meget masseuddøen, som vi oplever nu - så der for SKAL vi gøre meget mere for miljøet, end vi gør nu.

Af Torkild Svane Kraft© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Så skal der ryddes op - og vises flot strik
- Temaet for Haslev Kulturnat 2019 er billeder
- Rivierafest med gratis tilbud til alle børn
- Skød med oversavet jagtgevær i Haslev
- Kafferisteri er åbnet i Hesede Hovedgård
- Flotte VM-placeringer til Nikolai fra Dalby
- At rejse er at leve - rejsebrev fra Jan Gonz Jakobsen
- Ivan Lilleng ønsker at træde ud af byrådet
- Biografdirektøren: Kommunen har været helt fantastisk
- Dejlig sommerfest i Socialpædagogisk Center
- John blev årets Fuglekonge
- Så åbnede Veras Verden
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst