DM Guld og sølv til Haslev Bokseklub

Mandag 29. april 2019 kl. 13:28

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

DM Guld og sølv til Haslev Bokseklub
Nils Carstensen og Adil Miakhail - med medaljer

Haslev Bokseklub af 1976 stillede op ved de Nationale Begyndermesterskaber som blev afholdt i Jyllinge.

Adil Miakhail og Nils Carstensen repræsenterede klubben ved dette års Nationale Begyndermesterskab. Adils lillebror Shahid var også blevet tilmeldt, men der var desværre ikke nogen modstandere i hans vægtklasse.

Alle tre drenge har trænet benhårdt. De har flere gange været med ude i andre klubber og sparre for at forberede sig på bedst mulig vis frem imod mesterskaberne.

Nils og Adil er begge U-17 boksere, og skulle bokse i kategorien 1 - 5 kampe. Nils stillede op i vægtklassen 50 - 52 kg, og Adil skulle bokse i 52 - 54 kg klassen.

- Lørdag morgen klokken 06.00 trillede vi i 2 biler fra Haslev pakket med boksere, trænere og udstyr imod Jyllinge, da der var indvejning klokken 07.00, fortæller Bo Bendix Merkel fra klubben.

Adil var den første der skulle i ringen om lørdagen. Han skulle i sin semifinale møde en modstander fra Korsør. Begge boksere stod godt til hinanden, og boksede en flot kamp. Adil var lige en tand bedre end sin modstander og vandt 5 - 0, og kvalificerede sig dermed til at skulle bokse i finalen om søndagen.

Nils boksede også om lørdagen. Han var gået direkte i finalen, og skulle møde en lokal bokser fra Jyllinge. Nils modstander var højere og havde længere rækkevidde end Nils, men Nils formåede at aflevere mange hårde træffere alligevel.

Det var en herrefight, hvor begge boksere gav alt hvad de havde for at vinde. Der blev givet og taget, og begge drenge kunne næsten ikke hænge sammen til sidst. En meget lige kamp som begge boksere kunne have vundet, men sejren gik til den lokale bokser fra Jyllinge med dommerstemmerne 3 - 2. Så Nils fik en sølvmedalje med hjem til samlingen af medaljer.

Søndag skulle Adil møde en modstander fra Hadsund Bokseklub i finalen. Adils modstander var højere og havde en længere rækkevidde en ham. Men Adil formåede at score flest point og vandt kampen 5 - 0, og fik en velfortjent guldmedalje hængt om halsen.

Adil vandt tidligere på året også guld ved de Sjællandske Begyndermesterskaber.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Faxe Musikskole - faglighed, udvikling, fællesskab
- 55-årig sigtet for hærværk
- Åbne Atelierdøre gennemføres også i år
- Nu kan alle komme ud at ro - nye kurser for kajak og robåd
- Pokaler uddelt i Terslev
- Nu er Sofia boghandler
- Så skal der handles - masser af tilbud i Haslev
- Nu er Rasmus udlært
- Verdens Gang: Rend mig i traditionerne...
- Faxe Kommunes Arkiver genåbner
- Ydelseskontoret (sygedagpenge) holder lukket
- Mesterbageren sætter gang i Haslev på fredag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst