Åbent hus i nyt bilhus: SBN Biler og Frøsig Autoværksted

Søndag 5. maj 2019 kl. 11:11

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Åbent hus i nyt bilhus: SBN Biler og Frøsig Autoværksted
Sebastian og Christoffer inviterer til stor åbningsreception

Bilhuset på Finlandsgade 21 i Haslev har endelig fået nyt liv, efter at SBN Biler og Frøsigs Autoværksted er flyttet ind på adressen.

Det skal naturligvis fejres med en stor åbningsreception den 11. maj fra kl. 10 til 16. Og du kan roligt tage hele familien med - der vil være en masse sjove indslag og noget for alle aldre.

Tilbage i oktober 2018 gik en kæmpe drengedrøm i opfyldelse for Sebastian B. Nielsen, da han som nylig selvstændig brugtbilsforhandler kunne slå dørene op til SBN Biler.

Sebastian har mange års erfaring fra bilbranchen som sælger, og kan derfor garantere sine kunder en passioneret, ærlig og ikke mindst professionel behandling, når de lægger vejen forbi SBN Biler i jagten på deres næste bil.

I januar 2019 fulgte barndomskammeraten, Christoffer Frøsig, trop og flyttede Frøsigs Autoværksted med ud i bygningerne på Finlandsgade 21 i Haslev.

Christoffer har gennem de seneste fem år haft sit certificerede autoværksted på Islandsgade i Haslev. Men da muligheder for større lokaler og et helt nyt samarbejde med SBN Biler bød sig, var dette ikke en svær beslutning at træffe for Christoffer.

Begge de unge mænd bag det nye bilhus er både født og opvokset i Haslev, og sammen driver de to lokale barndomskammerater dagligt bilhuset, hvor Sebastian forhandler nyere brugte kvalitetsbiler i prisklassen ca. 50.000-300.000 kr., og Christoffer driver værkstedet bagved.

Lørdag den 11. maj kl. 10-16 vil SBN Biler og Frøsigs Autoværksted tage godt imod dem, som skulle have lyst til at kigge forbi i anledningen af deres fælles åbningsreception.

Der vil på dagen være festlig musik samt hoppeborg for de mindste. Derudover vil der blive serveret gratis fadbamser, sodavand, grillpølser, kaffe og kage. Dagen vil også byde på muligheder for at deltage i konkurrencer, hvor der kan vindes spændende præmier til bilen.

Alle er velkomne den 14. maj fra kl. 10 til 16 på Finlandsgade 21 i Haslev.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Underholdning ved Mesterbageren er aflyst
- Æblehaven genåbner nogle aktiviteter
- Kirkehilsen er udskudt
- Alvorlig ulykke på Køgevej ved Faxe
- Faxe Musikskole - faglighed, udvikling, fællesskab
- 55-årig sigtet for hærværk
- Åbne Atelierdøre gennemføres også i år
- Nu kan alle komme ud at ro - nye kurser for kajak og robåd
- Pokaler uddelt i Terslev
- Nu er Sofia boghandler
- Så skal der handles - masser af tilbud i Haslev
- Nu er Rasmus udlært
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst