Haslev Festdage nærmer sig med hastige skridt

Lørdag 20. april 2019 kl. 13:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Haslev Festdage nærmer sig med hastige skridt
DAD gæster Haslev Festdage

Haslev Festdage nærmer sig med hastige skridt
Altid god stemning på Haslev Festdage
Haslev Festdage: Igen i år kan publikum til årets store fest i Faxe Kommune se frem til to dage med god musik, mange gæster og en stemning i top.


Haslev Festdage 2019 afvikles fredag den 14. juni og lørdag den 15. juni. Som i de foregående år bliver det to dage med noget at det bedste, som dansk musik har at byde på - og der bliver noget for alle aldre og musiksmage.

På scenen kan publikum bl.a. møde de nærmest levende legender DAD og TV-2, som begge har et hav af albums bag sig, og hvor alle sange er kendte ørehængere. Læg dertil, at begge bands er kendt for at være blandt de bedste live-optrædener i kongeriget.

Derudover bliver der også mulighed for at høre dansk musiks himmelstormere: Minds of 99. Bandet vader i én lang succes for tiden. Succesen spænder over et brag af koncert på Orange Scene på Roskilde Festival sidste år til vinder af P3 Guld og en lang række af udsolgte koncerter landet over.

I afdelingen for yngre kunstnere er i år også Hugo Helmig. Den unge mand med det forpligtende efternavn nød den glæde at være årets mest spillede kunster på de danske radiostationer i det forgange år, og med det netop udgivne album „Juvenile” serverer Helmig dansk pop af 1. klasse.

Og der er mere, der kan synges med på, når John Mogensen besøger festdagene. Eller mere præcist: når den kendte skuespiller Rasmus Bjerg træder op på scenen, og giver hans fortolkninger af den folkekære sangers mange udødelige klassikere. Ud over at levere sangene tæt på det originale forlæg, så leverer Rasmus Bjerg også et show ud over det sædvanlige.

Og listen med optrædende er meget længere: Nabiha, Queen Machine, Skinz m.fl. Det fulde program kan ses på haslevfestdage.dk

Som altid er det ambitionen at lave to dage, hvor folk kan mødes til både den gode musik, og til hygge i god stemning på pladsen. Pladsen vil igen i år rumme et tivoli med forlystelser til børn og barnlige sjæle, og der vil være boder med god mad, så alle kan få stillet sulten. Drikkevarerne er der også styr på, og der vil være mulighed for at købe øl, sodavand, vin, mange forskellige drinks og varm kaffe.

Billetsalget er som nævnt i fuld gang, og Foreningen Haslev Festdage, som står bag arrangementet, både tror og håber, at der igen vil komme rigtig mange gæster på pladsen. Det peger billetsalget på indtil videre. Billetter kan købes til 375 kr. for begge dage. Den pris gælder frem til og med 1. maj, så det er med at få billetterne i hus inden da.

Billetter til Haslev Festdage kan købes på billetsalg.dk eller i Meny og Kvickly i Haslev, SuperBrugsen i Dalby, Meny i Faxe og Meny i Rønnede.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Biografen Kanten åbner lørdag
- Gitte Olsen har jubilæum: 25 rigtige gode frisørår
- Har du hestene til det omrejsende cirkus?
- Hurtigere internet i Dalby og udsat generalforsamling
- To varetægtsfængslet efter biltyveri
- Udvalg i arbejdstøjet: Verdensmålene helt lokalt
- Jeg cykler der op, og så skal min mor på cykeltur
- Nye trænere i Haslev Tennisklub - en mand og en maskine
- Energipsykologi Danmark er flyttet til Haslev
- To mænd anholdt efter biltyveri
- Karise Spejderne klar igen efter Corona-pause
- Svalebækgård Landbørnehave har oprettet en førskole
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst