Er du 60+ så er badminton i FLI måske noget for dig

Tirsdag 23. april 2019 kl. 09:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Er du 60+ så er badminton i FLI måske noget for dig
Alle over 60 år er velkomne til at prøve badminton i FLI fortæller Kaj Kristensen

_Mandag i sidste uge var der masser af aktivitet i Hylleholthallen i Faxe Ladeplads. Der var badmintonstævne for modne spillede - dem over 60 år_

Det var Faxe Ladeplads Idrætsforening der stod som arrangør, men spillerne kom fra mange forskellige klubber under DGI Storstrømmen. Og den slags stævner er der en del af gennem året.

Men også til daglig bliver der spillet masser af badminton i Faxe Ladeplads Idrætsforening - også for dem over 60 år. Faktisk spilles der stort set hele året, fortæller Kaj Kristensen der er formand for 60+ badminton i FLI.

60+’erne spiller hver mandag fra kl. 8 til 12 i den gamle sportshal på Præstøvej i Faxe - den ved siden af VUC, og nye spillere er hjertelig velkomne, fortæller Kaj Kristensen. Der er dog ingen badminton i juni måned. Til gengæld er der badminton hele juli måned i Hylleholthallen - hver mandag fra kl. 08:00 til kl.13:00.

Men skal man ikke have spillet før, for at være med?

- Nej, det behøver man bestemt ikke. Alle kan være med. Jeg selv havde ikke spillet badminton, bortset fra hjemme i haven, men da jeg stoppede som uddeler i Brugsen, begyndte jeg at spille badminton - og det viser bestemt, at alle kan være med, siger Kaj Kristensen.

I FLI 60+ spiller man ikke med fast makker. Hver spilledag trækker man lod om hvem man skal spille mod den pågældende dag, så alle lærer hinanden at kende på banen - men så sandelig også uden for banen.

For når man har spillet, så hygger man sig sammen med kaffe og brød - så man får sig rørt fysisk, samtidig med at man hygger sig i godt selskab.

Hvis du overvejer om badminton i FLI er noget for dig, så kan du bare møde op i den gamle sportshal mandag kl. 8. Og vil du vide mere er du velkommen til at kontakte Kaj Kristensen på telefon 2636 6271.

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Faxe Musikskole - faglighed, udvikling, fællesskab
- 55-årig sigtet for hærværk
- Åbne Atelierdøre gennemføres også i år
- Nu kan alle komme ud at ro - nye kurser for kajak og robåd
- Pokaler uddelt i Terslev
- Nu er Sofia boghandler
- Så skal der handles - masser af tilbud i Haslev
- Nu er Rasmus udlært
- Verdens Gang: Rend mig i traditionerne...
- Faxe Kommunes Arkiver genåbner
- Ydelseskontoret (sygedagpenge) holder lukket
- Mesterbageren sætter gang i Haslev på fredag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst