Byrådet er selvfølgelig ikke i lommen på nogen!

Tirsdag 9. april 2019 kl. 13:09

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Byrådet er selvfølgelig ikke i lommen på nogen!
Borgmester Ole Vive
Svar til Lena Antoft.

For det første vil jeg gerne ramme en tyk pil gennem spørgsmålet om, om byrådet eller jeg selv skulle være i lommen på nogen i forbindelse med etableringen af den nye cykelsti ved Søndergade og Troelstrupvej. Det er vi naturligvis ikke !

Det er helt fair, at du som berørt husejer på strækninger er imod etableringen af cykelstien, men at du på den måde kaster mistanke på mine og byrådet intentioner, det synes jeg er ærligt talt, du burde holde dig for god til.

Det er rigtigt, at jeg har været i dagpressen og give udtryk for, at jeg ikke er særlig stolt over den kommunikation der har været med de berørte husejere omkring etableringen af cykelstien, det er et forhold vi fremover vil gøre bedre, men det får altså ikke mig eller byrådet til at sætte projektet i stå eller træffe en anden beslutning. Jeg er af den opfattelse af cykelstien vil være med til at styrke cykelmobiliteten i Haslev by og få vore allerede etablerede cykelstier til at hænge meget bedre sammen og gøre det muligt for vore børn at komme mere sikkert til bl.a skole og derfor har vi vedtaget at etablere cykelstien. Det var for resten et enigt byråd, der har vedtaget cykelstien. Du spørger ind til, hvor dine gæster fremover skal parkere, og der vil jeg henvise til den store parkeringsplads for enden af Vesterled. Etablering af yderligere parkeringspladser ved Seminariet vil indgå i budgetforhandlingerne for 2020.

Jeg kan desuden afkræfte, at der skulle være nogen der har fået mundkurv på i forbindelse med sagen.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Budgettet vidner om et byråd der vokser med opgaven
- Hul i hovedet...
- Haslevs 150 års stationsbyjubilæum
- Slut med fortidens lappeløsninger
- Forudsigelighed for plejefamilier
- Hvor er visionerne for Faxe Kommune?
- Mere trivsel og nærvær om fravær
- Verdens bedste velfærdssamfund - for nogen
- Svar til Mikkel Dam - om at være til for borgerne
- Stakkels arme mig...
- Giv borgerne reel indflydelse i Faxe Kommune
- Spørgsmål til Ole Vive
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst