Mette Fredriksen besøgte Royal Unibrew

Fredag 5. april 2019 kl. 15:13

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mette Fredriksen besøgte Royal Unibrew
Mette Frederiksen besøgte Royal Unibrew. Fra venstre produktionsdirektør Søren Lisbjerg, økonomidirektør Lars Jensen, fællestillidsmand Lars Fini Christensen, mette Frederiksen og folketingskandidat Tanja Larsson. I Baggrunden byrådsmedlem Christina Birkemose

Mette Fredriksen besøgte Royal Unibrew
A står der meget passende over døren...
Folketingsvalget nærmer sig med hastige skridt. Det mærker man blandt andet ved at politikerne drager land og rige rundt. Også Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen.

Hendes rundtur i kongeriget førte hende fredag til Faxe, hvor hun, sammen med Faxe-kredsens folketingskandidat Tanja Larsson fra Faxe Ladeplads, besøgte Royal Unibrew.

Mette Frederiksen skulle have været ankommet i Socialdemokratiets kampagnebus, men den røg ind i et stort tjek af busser i Næstved, så hun ankom i en personbil i stedet.

Partibussen bestod dog politiets tjek, efter rødt folie blev fjernet fra et vindue - og ankom til Faxe lidt senere...

Mette Frederiksen og Tanja Larsson blev vist rundt på Royal Unibrew af produktionsdirektør Søren Lisbjerg, økonomidirektør Lars Jensen og fællestillidsmand for de timelønnede, Lars Fini Christensen.

Efter rundvisningen mødtes en stor flok medarbejdere med Mette Frederiksen og Tanja Larsson i kantinen, og her var der mulighed for at stille spørgsmål til landets måske kommende statsminister - altså Mette Frederiksen.

Mette Frederiksen indledte med at sige at virksomhedernes ve og vel ligger Socialdemokratiet meget på sinde, så man behøver ikke frygte et regeringsskifte.


Jeg vil ikke sænke skatterne
Det fik dog økonomidirektør Lars Jensen til at sige at virksomhedsbeskatningen i Danmark er langt højere end i resten af Europa, og det er ikke godt for konkurrenceevnen.

Mette Frederiksen vil dog ikke lette beskatningen, men til gengæld vil hun arbejde for ensartede skatter i EU - for hun foretrækker penge til uddannelse, syge og ældre frem for til aktionærer.

Hun vil dog se positivt på mulighederne for skattefradrag for produktudvikling og forskning.

En medarbejder stillede spørgsmål om pensioner, og foreslog at man gjorde mere for arbejdsmiljøet, så ingen blive nedslidte, frem for at tale om tidlig tilbagetrækning.

Det passede Mette Frederiksen godt, for hun ser gerne en styrkelse af arbejdstilsynet - blandt andet med flere tilsyn og bedre rådgivning.

Der blev også stillet spørgsmål om uddannelse og offentlig transport. Her mener Mette Frederiksen at det har været torskedumt, som hun udtrykte det, at man har centraliseret uddannelserne - de skal decentraliseres, så de ligger tættere på der hvor man bor - ligesom den offentlige transport skal sikre at man kan komme frem og tilbage.

Også sygehuse blev vendt, og her ser Socialdemokratiet meget gerne at vi får vendt udviklingen, så nærsygehuse kan vende tilbage, for mange sygdomme kan sagtens klares helt lokalt på mindre sygehuse, hvorimod det er vigtigt at samle ekspertisen ved meget alvorlige sygdomme.

Produktionsdirektør Søren Lisbjerg, fortalte efterfølgende at han var glad for mødet med Mette Frederiksen, og at man fik vendt mange gode ting, så som at få Sydsjælland tilbage på skemaet, og ikke mindst infrastrukturen og uddannelse af unge mennesker.

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Generalforsamling og indlæg af ung hjertesyg
- Lokalt Folketingsmedlem glad for flere penge til børn
- Ministeren: BRT bliver dyrere end nye skinner
- Bier i undervisningen på Lindersvold
- Koncert i valsetakt
- Madsynergi åbner café i Faxe Ladeplads
- Gå i skole hjemme via Skolen Online
- Samtalegudstjeneste og fællesspisning i Freerslev
- Brian fra OptikGalleriet på brilletur til Gambia
- Foredrag med Tor Nørretranders og middag fra Mad Synergi
- Vil du cykle penge ind til din forening?
- Litteratur, præst og Tintin
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst