Men så gjorde de det selv

Tirsdag 2. april 2019 kl. 15:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Men så gjorde de det selv
Familien Feder Nielsen samlede affald - helt alene
Mange steder er der blevet samlet affald den seneste tid - og det ville Liberal Alliance også gerne være med til.

Så den 31. marts inviterede partiet til affaldsindsamling med udgangspunkt fra privaten hos Kenneth M. Nielsen, der er sekretær i Liberal Alliance Faxe - og bor i Vester Egede.

Og hvordan gik det så? Ingen mødte op. Om det er fordi det var arrangeret i Liberal Alliances navn skal vi lade være usagt. Men der kom ikke andre end familien Feder Nielsen fra Vester Egede.

Planen var at få ryddet Vester Egede for affald og det lykkedes alligevel. Rigtig godt endda. På en ca. 2 km lang rute rundt om Vester Egede, blev alt affald samlet op - og det var ikke så lidt.

Det blev til ca. 30 kg. affald, bestående i grove træk af tomme dåser, flasker, plastik, cigaretskodder og andet affald som ikke skal være i naturen.

Dagens klammeste fund var en babyble med indhold. Dagens underligste fund var en kølerfront på Ny Næstvedvej. Dagens mest latterlige fund var ca 10 hundeposer, med indhold!

- Vi kan kort konkludere at Vester Egede som by er temmelig ren, der er ikke mange der smider affald langs Birkedommervej, men historien er en HELT anden når snakken kommer på Ny Næstvedvej. Her lader det til at billisterne opfatter vejen som ÉN STOR container for småt brandbart. Der er helt klart behov for en opstramning i forhold til at bilister tror at affald forsvinder på magisk vis når det er ude af bilen - det er en ommer, tag jeres affald med hjem, det er ikke så besværligt, siger Kenneth M. Nielsen.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Vandretur ”I Kalkens Rige”
- Dialogmøde: hvad gør vi ved ensomhed?
- En snak om HPV-vaccinen
- Grøn gudstjeneste i Haslev
- Karise holder Åben By lørdag den 15. juni
- FreakOut i Karise
- Snart 12-årige Alexander et supertalent på cykel
- 80-årig New Zealænder cykler Danmark rundt
- Nyt samarbejde skal få førtidspensionister i job
- Tilbage til Morten Korch - besøg Blåbæk Mølle
- Vilde blomster og gode historier i Hugkrogen
- Så er der byfest i Tappernøje
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst