Nu får vi alle helt nye affaldsbeholdere

Tirsdag 2. april 2019 kl. 14:29

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nu får vi alle helt nye  affaldsbeholdere
Her står de på række og geled - de nye affaldsbeholdere

Nu får vi alle helt nye  affaldsbeholdere
Ivan Lilleng, konstitueret direktør i Faxe Forsyning
Dit affald: Nu er Faxe Forsyning gået i gang med at køre nye affaldsbeholdere ud til kunderne - og om to måneder har alle fået de nye beholdere.

Alle kunder vil modtage to nye affaldsbeholdere og en 7 liter madspand til køkkenet. Faxe Forsynings beholderleverandør, Joca, står for ombytningen af beholderne.

Med de nye beholdere leveres en startpakke, som introducerer kunden til den nye ordning. Startpakken indeholder blandt andet en sorteringsvejledning, som beskriver, hvordan affaldet sorteres.

Faxe Forsyning har lagt en plan for, hvornår ombytningen skal ske for den enkelte husstand. Planen kan ses på faxeforsyning.dk.

Behold de gamle beholdere
Som kunde i Faxe Forsyning har man mulighed for at beholde sine gamle beholdere til andet formål. Man kan eksempelvis bruge dem til pantflasker, pap eller haveaffald.

Ønsker man at beholde sine gamle affaldsbeholdere, skal man markere det. Det gøres ved enten at sætte de klistermærker på beholderne, som blev sendt med i sidste brev fra forsyningen, eller på anden måde markere, at man ønsker at beholde sine gamle affaldsbeholdere.

Hvis man ønsker at beholde dem, står man selv for tømningen. Det vil altså sige, at Faxe Forsyning ikke tømmer de gamle beholdere.

Det er Joca der leverer de mange affaldsbeholdere til Faxe Forsyning, og i den anledning har de etableret sig på Lysholm Allé 86 i Haslev i den tid hvor de nye beholdere samles og køres ud til kunderne. Og det er også her de gamle affaldsbeholdere køres hen, med henblik på genanvendelse.

Man er velkommen til at kigge ind på pladsen bag ved Det blå marked på hverdage (ikke mandag) fra 7-17 og se hvordan de nye beholdere gøres klar og hvordan de gamle „parteres” og køres til genbrug.

Og hvis man nu sidder og spekulerer over hvor mange affaldsbeholdere der skal skiftes - så kan vi oplyse at det drejer sig om lidt flere end 32.000...

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Spøgelsesbilist på motorvejen var fuld
- Mød Børns voksenvenner i Haslev Bio
- Tag på udflugt og se gamle høstmaskiner
- Længe undervejs, men nu indvies fredsrelieffet
- Forsvarsbrødrene inviterer på tur Møn og Masnedø
- "Spar på skinnerne, og giv os skilte"
- Viktor Haugshøj Jensen udstiller på Haslev Bibliotek
- Mænds Mødesteder genåbner efter lang corona-pause
- Politiet beslaglagde 24-årigs bil
- Stor donation fra Carglass til Faxe Røde Kors
- Verdens Gang: Jeg er krænket, altså lever jeg...
- Haslev Station genopføres - i miniformat (Video)
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst