Flotte medaljer ved Special Olympics

Mandag 1. april 2019 kl. 15:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Flotte medaljer ved Special Olympics
Fra venstre Ole Vive, Emil Ellegaard Rasch, Gustav Nielsen, Nellie Poustgaard, Peter Lange og Ditte Laugesen

Special Olympics: Mandag i sidste uge blev der holdt reception for fire af Faxe Kommunes deltagere ved Handicap OL 2019 i Abu Dhabi, nemlig Gustav Nielsen, Emil Ellegaard Rasch, Peter Lange og Ditte Laugesen.

Det var nogle stolte unge mennesker med medaljer om halsen, der tog imod de fremmødte gæster, og lige så stolte familiemedlemmer og venner, der også var til stede. Det har været en kæmpe oplevelse for de fire at være afsted. Alle berettede de om de store forskelle, der er på De Forenede Arabiske Emirater og lille Danmark, om de sammenhold, der er opstået blandt de danske deltagere og den fantastikse følelse, det er at stå på sejrsskamlen.

10 medaljer til Faxe kommune
Som tidligere fortalt her i avisen var det en lang række sponsorer med Nellie Proustgaard fra Taxi Rønnede i spidsen, der var den primære årsag til at det overhovedet var økonomisk muligt for idrætudøverne at deltage i handicap ol’et.

Ved receptionen var flere af disse sponsorer til stede. Nellie Proustgaard holdt en tale, hvori hun i øvrigt kunne overbringe en hilsen til atleterne fra Kronprins Frederik, der, selvom han var inviteret, desværre ikke kunne komme og hilse personligt på de unge mennesker. Også borgmester, Ole Vive, holdt en tale.

Han kunne fortælle, at der var hele 10 medaljer til i alt syv deltagerne fra Faxe kommune. Her kan nævnes guld til Gustav Nielsen (Bowling single), sølv til Gustav Nielsen og Emil Ellegaard Rasch (Bowling double), bronze til Peter Lange (håndbold) og sølv til Ditte Laugesen (håndbold). Desuden sølv til Niklas Jacobsen fra Haslev (svømning) og både guld og sølv til Eva Rosted, der er elev på Waldemarsbo Efterskole (svømning).

Fra Peter Lange kom der også en tale. Han takkede naturligvis Nellie Proustgaard og rettede desuden en stor tak til Else Jensen, der som træner for Team Faxe Håndbold, også har gjort en stor indsats for at skaffe sponsorer. Indsatsen blev kvitteret med en stor buket blomster til Else Jensen samt løftet om en god middag til bl.a. Nellie og Else.

Af Birgitta Kristina Carlberg

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Europas historie - kommer det mig ved?
- Regn og kulde generede ikke Faxes friske børn
- Er det slut med at se fodbold på dit fjernsyn?
- En aften i duftens tegn
- Ny café i Faxe
- Plej parforholdet
- Kan fremtidige generationer brødføde sig selv?
- Søndags-matiné i Huset
- Hvor mænd mødes
- Samler på glade patienter
- Alle partier står bag Faxe Kommunes budget
- Kan Lise Lotte overleve en måned på Stillehavsø?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst