Fine åbner skoafdeling

Mandag 1. april 2019 kl. 10:29

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Fine åbner skoafdeling
Ann Dorthe Bergstrøm glæder sig til at byde velkommen i den nye afdeling.

Fine i Faxe er lige nu i fuld gang med de sidste forberedelser til den nye skoafdeling, der officielt åbner fredag den 12. april. Skoafdelingen kommer til at ligge i Total-Glas’ tidligere butikslokale, der støder op til Fines forretning.

Ann Dorthe Bergstrøm - indehaver af Fine - overtog lokalet 1. marts og har siden brugt tiden på at få det renoveret og åbnet adgang mellem de to butikslokaler.

Ann Dorthe overtog Fine i august 2017 efter Maibritt Andersen og Ib Elberg. Indtil da havde hun selv været ansat i butikken i knap tre år. I dag kan man, udover Ann Dorthe, møde Sus Rasmussen og Henriette Petersen i forretningen, og om lørdagen også Aya. De glæder sig alle til den nye skoafdeling.

Afdelingen kommer til at indeholde sko til damer i mærkerne Tamaris og Caprice. Desuden vil der være enkelte modeller fra Cream.

Allerede nu er der kommet lidt sko på hylderne, men i denne uge bliver lokalet også brugt til at få solgt ud af diverse rester i bluser, bukser og kjoler til -70%.

Fredag den 12. april vil der være åbningsreception, hvor Ann Dorthe byder på lidt godt til ganen. Fra den 12. til den 20. april er der et åbningstilbud på -20% på alle sko.

AF Birgitta Kristina Carlberg

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Europas historie - kommer det mig ved?
- Regn og kulde generede ikke Faxes friske børn
- Er det slut med at se fodbold på dit fjernsyn?
- En aften i duftens tegn
- Ny café i Faxe
- Plej parforholdet
- Kan fremtidige generationer brødføde sig selv?
- Søndags-matiné i Huset
- Hvor mænd mødes
- Samler på glade patienter
- Alle partier står bag Faxe Kommunes budget
- Kan Lise Lotte overleve en måned på Stillehavsø?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst