Trio Mio i Haslev Folk Club

Onsdag 27. marts 2019 kl. 08:54

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Trio Mio i Haslev Folk Club
Trio Mio

Haslev Folk Club: Trio Mio leverer Nordisk folkemusik med energi og charme fredag den 5. april kl. 20.00 på Haslev Bibliotek.

Haslev Folk Club afslutter forårssæsonen med den dygtige dansk-svenske Trio Mio. Trioen består af Kristine Hebøll på violin, svenske Jens Ulvsand på guitar og bouzuki og Peter Rosendal på klaver og flugabone.

De står for energisk nordisk folkemusik, serveret kreativt, forfriskende og med et glimt i øjet. En koncert med Trio Mio er altid fornøjelig. Vær forberedt på at blive overrasket over frække variationer og improvisationer. Forvent charme og lune. Fra drømmende, lyriske melodier med afsæt på klaveret til fyrig danseværdig musik.

Trio Mio blev dannet i 2004, dengang med Nikolaj Busk på tangenter. Nu er tangentspillet overtaget af Peter Rosendal, som har været nomineret som årets jazzkomponist. Kristine Hebøll, som er en af vores rigsspillemænd, spiller forrygende på violin. Og endelig på bouzuki svenske Jens Ulvsand, som også slår sine folder sammen med Himmerland og tidligere med Jullie Hjetland.

Trioen har turneret i Irland, England, Tyskland, Holland, Italien og selvfølgelig i Danmark og Sverige. I den tid Trio Mio har eksisteret, har deres CD’er flere gange modtaget priser i Danish Folk Music Awards. Og i år er de nomineret til Carl prisen som Årets komponist inden for roots.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Europas historie - kommer det mig ved?
- Regn og kulde generede ikke Faxes friske børn
- Er det slut med at se fodbold på dit fjernsyn?
- En aften i duftens tegn
- Ny café i Faxe
- Plej parforholdet
- Kan fremtidige generationer brødføde sig selv?
- Søndags-matiné i Huset
- Hvor mænd mødes
- Samler på glade patienter
- Alle partier står bag Faxe Kommunes budget
- Kan Lise Lotte overleve en måned på Stillehavsø?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst