Man tror det er løgn...

Mandag 18. marts 2019 kl. 14:24

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Man tror det er løgn...
Indlæg af:
Leif Jensen,
Nøddevænget 20,
Dalby.


Mange politikere, landsbytosser og andet godtfolk tror at demokrati betyder, at „Jeg kan gøre som jeg har lyst til!”. Men nej! Demokrati betyder, at man kan sige fra overfor det, som man ikke har lyst til.

Dermed giver det naturligvis også rigtig god mening, når Dansk Folkeparti starter en debat om mærkning af halalcertificeret kød, for ingen skal - mod deres vilje - give penge til noget som de ikke sympatiserer med!

Et byrådsflertal har derfor pålagt Forvaltningen i Faxe Kommune at undersøge, om det er praktisk muligt at få mærket alle varer - eller i alt fald dem der sælges i Faxe Kommune - så det klart fremgår hvilke djævelske formål man indirekte støtter ved at købe produktet.

Det halalslagtede kød er naturligvis kun første „bølge”. Efterfølgende bør mærkningen udvides til også at gælde producenters og eventuelle underproducenters støtte til politiske sammenslutninger, idrætsforeninger, internationale og nationale hjælpeorganisationer og så videre. Alt skal mærkes med kroner og øre - og måske også med et letforståeligt billedsymbol: En stjerne, en halvmåne, en turban eller måske en elefanthue?

Og tro nu ikke dette har noget med politik at gøre! Nej da, der er på ingen måde tale om symbolpolitik, det har ej heller sammenhæng med de kommende valg til Folketinget og EU-parlamentet; det handler udelukkende om retfærdighed, rimelighed og danskhed.

Jeg kommer pludselig til at tænke på et tibetansk ordsprog: „Når demokratiets sol står lavt på horisonten, så kaster selv dværge lange skygger!”

Skulle nogen af jer læsere forledes til at tro, at mit indlæg rummer bare en anelse sarkasme og ironi, så må I virkelig tro om igen!

Vores demokrati er under beskydning - både udefra og indefra - derfor må forstandige mennesker stå sammen om at værne vores danske udgave af demokratiet mod højtskrydende lokale landsbytosser og andre, der kun har snæversynede interesser.

Lad os stå sammen og kæmpe for demokratiet - uanset alder, etnicitet, religion, seksualitet, køn, uddannelse, social status samt hud- og hårfarve.
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Plads til forbedringer i Region Sjællands personalepolitik
- Det frie valg er i fokus
- Ny skolestruktur i kommunen - eller hvad mener du?
- Et bæredygtigt politisk fællesskab
- Toiletvogn ved stranden
- Svar til aktive borgere ved Jomfruens Egede
- Konservative vil fremrykke ny svømmehal i Haslev
- Spørgsmål til Tuekær om støjgener ved Jomfruens Egede
- Kulturelt rejsebrev nr. 2
- Tak til Hylleholt Kirke
- Prioritering af ældreplejen
- Kommunikation er noget svært noget...
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst