Nu kører polermestrene også her i området

Tirsdag 26. marts 2019 kl. 09:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nu kører polermestrene også her i området
Christian Durup, medindehaver af Polermestrene, er klar til at rykke ud - så du kan se ud af vinduerne

Vinduespudsning: Vi kender det vist alle, det med at udsætte arbejdet med at få pudset vinduerne, for det er just ikke det sjoveste man kan bruge tiden på, så måske der er en anden løsning.

Og jo, det er der. Man kan få andre til at gøre arbejdet, og oven i købet med et bedre resultat, end når man selv gør det - og tilmed er det billigere end man skulle tro. Faktisk starter prisen ved 90 kroner for et hus, hvis der er tale om store vinduer.

Handler det om vinduer med flere små ruder, bliver prisen lidt højere.

Det er Polermestrene der kan klare det kedelige arbejde for husejerne. Firmaet blev startet i 1978 og har primært opereret i området fra Køge og nordpå - faktisk helt op til Helsingør - men nu tilbyder virksomheden også at pudse vinduer syd for Køge - på Stevns og i Haslev og Faxeområdet.

Polermestrene sørger for rene vinduer primært til private, men de har dog også en del virksomheder blandt deres 4.500 kunder.

Det var John og Kirsten der startede Polermestrene, og i 2017 blev datteren Christel og svigersønnen Christian Durup medejere. De bor i Terslev, hvorfor det er naturligt at firmaet også opererer her i området.

Hovedkontoret ligger i Ishøj men inden længe bliver der også kontor på Christel og Christian Durups privatadresse på Terslev Bygade 40.

Polermestrene har 9 ansatte vinduespudsere og mange af dem har været i virksomheden i 10 år. Det giver stabilitet og sikkerhed for et godt udført arbejde.
Du kan læse mere på hjemmesiden polermestrene.dk

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fødselsdag og jubilæum hos Botex
- Kalkrunden fik sit navn
- Brasiliansk folkedans i Gryden
- Børnekræmmermarked i Faxe
- En tak fra Karise
- Dannebrog faldt med regnen
- Første student fra VUC
- Hvem skal have Faxe City Pris?
- Farvel og goddag i SuperBrugsen Faxe Ladeplads
- Talentshowet aflyses - men det bliver alligevel sjovt i Faxe
- Her fejres der Sankthans
- Vinder af Fars Dags-kurv