Verdenskendt Haslev-virksomhed har jubilæum

Onsdag 6. marts 2019 kl. 13:05

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Verdenskendt Haslev-virksomhed har jubilæum
Johnny Anekjær, direktør for Willbrandt Gummiteknik

Verdenskendt Haslev-virksomhed har jubilæum
Salgsassistenterne Berit Meyer, nærmest, og Eva Clausen
25 års jubilæum: Når du kører i tog, når du ser en sneplov , et skib komme sejlende eller en vindmølle der snurrer rundt - så har Willbrandt i Haslev sikkert en finger med i spillet.

Willbrandt Gummiteknik blev grundlagt den 14. marts 1994 og kan dermed fejre 25 års jubilæum i Danmark. Men den samlede virksomhed - Willbrandt KG i Hamburg - har mere end 125 års erfaring at bygge på.

Willbrandt i Haslev venter dog lige en dag med at fejre jubilæet. Det sker ved en reception fra kl. 11-15 i virksomhedens domicil i Grobund på Finlandsgade 29 i Haslev. Og man må meget gerne tilmelde sig på forhånd - så der er mad nok...

Willbrandt Gummiteknik A/S startede i Bjæverskov hvor man lå indtil sommeren 2006, hvor man flyttede til Haslev. En god geografisk placering, siger direktør Johnny Anekjær, der selv bor i Haslev.

Da han blev direktør i 2005 var der to ansatte i virksomheden, og man startede da også kun med et lille lokale i Haslev året efter. Det blev dog hurtigt for trangt, så mere blev lejet - og mere og mere...

Denne knopskydning giver dog ikke den mest hensigtsmæssige forretningsgang, hvorfor Willbrandt har købt en meget stor grund på Grønlandsgade, hvor man vil opføre et helt nyt domicil der skal rumme såvel lager som administration.

Og i administrationen skal der være god plads. Da Johnny Anekjær kom til som direktør var der to ansatte. I dag er der 15 fastansatte der beskæftiger sig med udvikling, rådgivning, salg, lager mv. Dertil kommer fire ungarbejdere.

Den nærmest eksplosive vækst Willbrandt Gummiteknik har oplevet siden 2005, og som på nær 2009 har givet overskud, har blandt andet betydet, at firmaet har opnået titlen som Gazellevirksomhed fem gange, senest i 2015, hvor titlen blev opnået for 3. år i træk.

Det laver de
Der er nok ikke mange „almindelige mennesker” der kender Willbrandt - ikke hvad de ved af i hvert fald - men deres produkter, har vi faktisk glæde af allesammen.

Når du ser en sneplov rydde vejen, eller lufthavnens landingsbane for os, så kan du næsten være sikker på at den gummi der sidder på sneploven kommer fra Willbrandt.

Og når du sætter dig ind i toget, så har Willbrandt også en finger med i spillet. De sælger blandt andet den gummi man ser mellem vognene, ligesom diverse ophæng ved motorer og hjul, der øger komforten for den rejsende, kommer fra Willbrandt.

Men også chokdæmpere til marineindustrien er Haslev-virksomheden kendt for - i hele verden - og dertil kommer diverse løsninger til vindindustrien og militæret.
Og så er man hele tiden i gang med at udvikle nye produkter, og forbedre de eksisterende, så man kan fortsætte væksten også i årene fremover.

Men lige den del af opgaverne holder Willbrandt tæt til kroppen, så da avisens udsendte, under rundvisning i Grobund, spurgte til nogle ting i et af lokalerne, lød svaret: „Det er hemmeligt - og du må ikke tage billeder”. Man skal jo sikre sig at konkurrenter ikke får nys om de gode ideer...

Du kan læse mere om virksomheden på willbrandt.dk.

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Biografen Kanten åbner lørdag
- Gitte Olsen har jubilæum: 25 rigtige gode frisørår
- Har du hestene til det omrejsende cirkus?
- Hurtigere internet i Dalby og udsat generalforsamling
- To varetægtsfængslet efter biltyveri
- Udvalg i arbejdstøjet: Verdensmålene helt lokalt
- Jeg cykler der op, og så skal min mor på cykeltur
- Nye trænere i Haslev Tennisklub - en mand og en maskine
- Energipsykologi Danmark er flyttet til Haslev
- To mænd anholdt efter biltyveri
- Karise Spejderne klar igen efter Corona-pause
- Svalebækgård Landbørnehave har oprettet en førskole
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst