Knud Jørgensen - 30 år som studievært

Tirsdag 12. marts 2019 kl. 08:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Knud Jørgensen  - 30 år som studievært
Knud Jørgensen i sit rette element - studiet på Radio Østsjælland (foto DanWriter)

Jubilæum: Torsdag den 14. marts kan Knud Jørgensen fra Faxe fejre 30-års jubilæum som radiovært.

Det hele begyndte i 1989, hvor han blev frivillig medarbejder på Stevns Lokal Radio, som sender fra Store Heddinge. På grund af sin passion for „pigtrådsmusikken” blev han vært på programmet „Pop Før”, hvor han sendte musik fra 50 og 60’erne.

En overgang var Knud Jørgensen også vært på programmet „Dansktoppen” indtil programmet skiftede navn til „Stevnstoppen”, hvorefter en anden vært overtog programmet. Sideløbende med jobbet som radiovært løste Knud også forskellige forefaldende opgaver på radioen.

Da Knud Jørgensen bor i Faxe, faldt det naturligt, at han i august 2006 flyttede til Radio Østsjælland, som sender fra Ny Strandvej 8 i Faxe. Her fortsatte han med at sende programmet „Pop Før”, men var også lejlighedsvis vært på programmet „Fri fredag”.

På grund af helbredsmæssige problemer har det været nødvendigt at skære ned på aktiviteterne, men Knud Jørgensen er stadig aktiv som radiovært, og sender stadig „De gode gamle”. Dog har programmet skiftet navn til „Pop Før og Nu”, fordi der også spilles hits fra 70, 80 og 90’erne.

Er man interesseret i musik fra „dengang”, kan programmet høres den 1., 3. og 5. søndag i måneden fra kl. 13.00 - 14.00 på 104,7 FM eller ved at streame på lokalradio.dk.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Esther hækler for hjemløse
- Jørgen Larsen fylder 60 år
- Tag med Familie & Samfund til Sverige
- Oplev Creedence Tribute på Café Højen
- Standset i stjålet bil
- Jehovas Vidner fra hele verden besøgte Haslev
- Veterantog i Haslev de to kommende søndage
- Også i år - Sommersang på Møllegården
- Torsdag til lørdag er der Rivierafest i Faxe Ladeplads
- Nej, man må ikke ryge en joint på stationen...
- Berit Pallesen har givet blod 100 gange
- 25 års jubilæum