You Turn - det kan du sammen med Kamma...

Tirsdag 12. marts 2019 kl. 09:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

You Turn - det kan du sammen med Kamma...
Lav et You Turn sammen med Kamma Gundgaard Schou

Faxe Ladeplads: Kom i gang med at dyrke motion, bliv klogere på sund kost og få mere energi og overskud i hverdagen. Sådan lyder et helt nyt tilbud fra FOF SYDØST, der sætter fokus på en aktiv og sund livsstil.

Det kan være svært at ændre vaner, hvis man ikke er vant til at dyrke motion, og det kan virke komplet uoverskueligt at melde sig ind i en idrætsforening. Hvilken idræt skal man vælge, og kan man overhovedet finde ud af det?

Varig livsstilsændring
Med et nyt og spændende koncept hos FOF SYDØST bliver det nu meget lettere at tage det første skridt mod et sundere og mere aktivt liv. Konceptet hedder You Turn, og kombinerer træning med foredrag, motion og sundere livsstil med det formål at skabe varige livsstilsændringer hos deltagerne.

You Turn henvender sig til deltagere, som ikke er vant til at dyrke motion, men som gerne vil i gang.

- Det kræver hverken særlige forudsætninger eller smart træningstøj, at deltage i You Turn, fortæller træner Kamma Gundgaard Schou. Alle kan være med uanset alder, vægt eller kondital og deltage på sine egne præmisser.

Alle kan være med
Forløbet strækker sig over 10 uger, hvor deltagerne får mulighed for at afprøve forskellige idrætsgrene og finde den motionsform, der passer netop til dem. Hver træningsgang bliver indledt med et oplæg, hvor deltagerne bliver klogere på, hvordan sunde valg påvirker både vores fysiske og mentale velvære og giver mere energi, glæde og overskud i hverdagen.
Kig forbi til introaften

You Turn starter torsdag den 4. april kl. 17.00, og både oplæg og træning foregår på Hylleholt skole, Dannebrogsvej 1, 4654 Faxe Ladeplads.

Inden da afholder FOF SYDØST en introaften torsdag den 28. marts kl. 17.00, hvor interesserede har mulighed for at høre mere om konceptet. Tilmelding til introaften koster 50 kr. og man kan tilmelde sig på FOF.dk/sydøst eller tlf. 30745671/57650040.

Hvis du vil vide mere om You Turn, kan du klikke ind på FOF.dk/sydøst/You Turn eller kontakte Kamma G. Schou på tlf. 2960 8526.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Biografen Kanten åbner lørdag
- Gitte Olsen har jubilæum: 25 rigtige gode frisørår
- Har du hestene til det omrejsende cirkus?
- Hurtigere internet i Dalby og udsat generalforsamling
- To varetægtsfængslet efter biltyveri
- Udvalg i arbejdstøjet: Verdensmålene helt lokalt
- Jeg cykler der op, og så skal min mor på cykeltur
- Nye trænere i Haslev Tennisklub - en mand og en maskine
- Energipsykologi Danmark er flyttet til Haslev
- To mænd anholdt efter biltyveri
- Karise Spejderne klar igen efter Corona-pause
- Svalebækgård Landbørnehave har oprettet en førskole
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst