Kom og se Mænds Mødesteders flotte hus

Tirsdag 5. marts 2019 kl. 08:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kom og se Mænds Mødesteders flotte hus
Erik Daugaard Jensen, John Nordby Hansen og bagerst Jørgen Holm Jensen

Kom og se Mænds Mødesteders flotte hus
Formand Torben Kastholm i det nye flotte køkken
Haslev: I november måned rykkede Mænds Mødesteder Haslev, ind i et hus på Houmannsvej 3. Et temmelig forsømt hus - men det skal nok blive flot, sagde formanden Torben Kastholm.

Det var lidt svært at forestille sig, at mændene ville kunne få sat huset i pæn stand - og endnu sværere at forestille sig, at det ville kunne ske på tre måneder, som var planen.

Men formanden havde ret. Nu er huset sat i stand, og alle lokaler tager sig rigtig godt ud. Der er lavet et helt nyt toilet, og en „slyngelstue” er blevet indrettet, med fine møbler, som man har fået af Sparekassen Sjælland i Haslev. Her kan man sidde og hygge sig med en kop kaffe og en god snak - og måske en omgang dart.

Køkkenet var et af de rum der så allerværst ud. Det gør det sandelig ikke mere. Nu er der et rigtig flot køkken. Punkt 1 har doneret et nyt komfur og en emhætte mens to medlemmer har doneret opvaskemaskine, skabe, borde og nyt gulv.

Husets store lokale er delt op i to. En sektion med snedkerimaskiner og en del med metalmaskiner. Det er en donation fra Velux Fonden der har gjort det muligt at købe disse maskiner - og så er det i øvrigt Flügger i Haslev der har doneret al maling til Mænds Mødesteder. Og det er der brugt rigtig meget af.


Plads til alle - også dig...

Selv om der nu er træ- og metaldrejebænke, høvlebænke, rundsave, båndsliber, metalfræser og en masse andre maskiner, så er Mænds Mødesteder ikke kun forbeholdt „gamle” håndværkere.

Torben Kastholm fortæller at man - altså mænd - er meget velkomne, også hvis man „kun” vil komme for at snakke og drikke kaffe, spille kort eller dart. Eller hvad man nu kan finde på.

- Det kunne jo også være at nogle vil mødes for at gå en tur med hunden sammen med andre, siger formanden, der tilføjer at man inden længe laver en tur til Feddet sammen med en naturvejleder.

Faktisk er der ingen begrænsninger på hvad man kan lave i Mænds Mødesteder - for man skal lave det medlemmerne har lyst til. Det vigtigste er fællesskabet.
Åbent hus på fredag

På fredag er der åbent hus i Mænds Mødesteder Haslev fra kl. 14 til 16. Her er der rundvisning i de nye lokaler, ligesom man kan se og prøve maskinerne.

Der bydes på pølser med brød, kaffe, sodavand og kage - og alle er velkomne - ikke mindst mændenes koner. Altså kun denne ene dag, for ellers er stedet jo forbeholdt mænd.

Vil du vide mere om Mænds Mødesteder Haslev så kig forbi på fredag, eller se mere på deres hjemmeside: mmdanmark.dk/haslev/forside - du kan også kontakte Torben Kastholm på telefon 4244 0315.


Tekst og foto: Torkild Svane Kraft


John Nordby Hansen i aktion i metalværkstedet

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Generalforsamling og indlæg af ung hjertesyg
- Lokalt Folketingsmedlem glad for flere penge til børn
- Ministeren: BRT bliver dyrere end nye skinner
- Bier i undervisningen på Lindersvold
- Koncert i valsetakt
- Madsynergi åbner café i Faxe Ladeplads
- Gå i skole hjemme via Skolen Online
- Samtalegudstjeneste og fællesspisning i Freerslev
- Brian fra OptikGalleriet på brilletur til Gambia
- Foredrag med Tor Nørretranders og middag fra Mad Synergi
- Vil du cykle penge ind til din forening?
- Litteratur, præst og Tintin
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst