Jobbørs: virksomheden møder den jobsøgende

Tirsdag 26. februar 2019 kl. 09:56

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Jobbørs: virksomheden møder den jobsøgende
Jobbørs er altid særdeles velbesøgt

Jobbørs: virksomheden møder den jobsøgende
Arbejdsgiver møder arbejdstager
Jobbørs 19: Jobcenteret i faxe Kommune slår igen dørene op for en Jobbørs. Denne gang er det onsdag den 13. marts i Faxe Hallerne.

På Jobbørs 19 står arbejdsgivere klar med konkrete jobs, gode råd og viden om de kompetencer man efterspørger både lokalt som udenfor kommunen, alt sammen i en uformel dialog.

I år er der virksomheder fra mange forskellige brancher, alt fra landbrug til industri over butik til social og sundhed. Der kommer både store og mindre virksomheder samt vikarbureauer til det lokale og regionale arbejdsmarked.

Og så kan du også møde KLAPjob, som formidler jobs til førtidspensionister, som jo ellers kan have lidt svært ved at finde jobs man kan klare.

Der er en større lokal efterspørgsel på arbejdskraft indenfor flere fag som f.eks. bygge og anlæg, industrioperatører m. fl. Så hvis du er interesseret i at blive uddannet indenfor forskellige fag er erhvervsskolerne også med for at kunne understøtte med konkrete uddannelser og kurser.

Det er ikke hver dag, at man kan møde 70-80 virksomheder samlet på ét sted, der samtidigt har sat tid af til at svare på alt omkring deres virksomhed.

Men det kan man onsdag den 13. marts 2019 kl 10-12.30 i Faxe Hallerne. Alle er meget velkomne til at kigge forbi og få en uformel snak om arbejdsmarkedet. Der vil være virksomhedskonsulenter fra Jobcenter Faxe til stede, hvis du har spørgsmål.

Ønsker du som virksomhed at tilmelde dig dette arrangement er der enkelte pladser tilbage. Du er velkommen til at kontakte teamleder Kristen Olesen på mobil 2176 1898 eller på mail virksomhedsservice@faxekommune.dk

Jobbørs 19 i Faxe Hallerne den 13. marts 2019 kl. 10 - 12.30.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Esther hækler for hjemløse
- Jørgen Larsen fylder 60 år
- Tag med Familie & Samfund til Sverige
- Oplev Creedence Tribute på Café Højen
- Standset i stjålet bil
- Jehovas Vidner fra hele verden besøgte Haslev
- Veterantog i Haslev de to kommende søndage
- Også i år - Sommersang på Møllegården
- Torsdag til lørdag er der Rivierafest i Faxe Ladeplads
- Nej, man må ikke ryge en joint på stationen...
- Berit Pallesen har givet blod 100 gange
- 25 års jubilæum
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst