Alle kan være med til håndboldfitness

Mandag 18. februar 2019 kl. 16:31

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Alle kan være med til håndboldfitness
Alle kan være med til håndboldfitness
Hver onsdag aften og lørdag formiddag mødes en blandet flok på hhv. Vibeengskolen og i sportshallen bag det tidligere Haslev Seminarium for at få en en god gang motion.

Håndboldfitness hedder træningen og består af både løb, styrketræning og boldspil.

Det er Team Faxe Håndbold, der står bag håndboldfitness-holdene, og håndboldklubben giver garanti for både sved på panden og et godt grin.
Og alle kan være med, forsikrer Dorte Gregersen, som er en af de fem instruktører. Alle øvelserne kan udføres efter den enkelte deltagers niveau. Kan man ikke løbe, så går man, kan man ikke tage 10 armbøjninger, så tager man én.

Det er da også en blandet flok, der træner sammen til håndboldfitness. Mænd og kvinder, unge og ældre. Nogle har spillet håndbold tidligere, andre har ikke, men alligevel får alle chancen for at både kaste og gribe en bold. Der spilles med en blød bold på en lille bane. Og tacklinger er forbudt.

En del af ‘fitnisserne’, som deltagerne kaldes, har gået på holdet i flere sæsoner, andre er startet i år. Der er træning både onsdag og lørdag, men det står en frit for kun at komme en gang om ugen.

- Her er en god stemning, og som ny føler man sig velkommen, fortæller en ‘fitnisse’. Instruktørerne har øje for hver enkelt og lægger vægt på, at man ikke bliver overbelastet, men alligevel presset så man yder lidt mere, end man troede, man kunne. Det giver en god fornemmelse, når træningen er slut, og næste gang kan man så lidt mere.

Hver træningsgang varer to timer. 40 minutters løb/gang, 40 minutters styrke og 40 minutters boldspil. Og kan man ikke holde til det hele, er det tilladt at tage pauser.

Onsdag trænes der på Vibeengskolen kl. 17-19, lørdag i hallen bag det tidligere seminarium kl. 9-11. Interesserede er velkomne til blot at møde op og prøve at være med.

Man kan også kontakte Torben Jensen på 2338 3035 eller Christian Kopranen på 2559 0720 for at få mere at vide. Eller følge med på Facebook - Håndboldfitness Team Faxe Håndbold.


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Biografen Kanten åbner lørdag
- Gitte Olsen har jubilæum: 25 rigtige gode frisørår
- Har du hestene til det omrejsende cirkus?
- Hurtigere internet i Dalby og udsat generalforsamling
- To varetægtsfængslet efter biltyveri
- Udvalg i arbejdstøjet: Verdensmålene helt lokalt
- Jeg cykler der op, og så skal min mor på cykeltur
- Nye trænere i Haslev Tennisklub - en mand og en maskine
- Energipsykologi Danmark er flyttet til Haslev
- To mænd anholdt efter biltyveri
- Karise Spejderne klar igen efter Corona-pause
- Svalebækgård Landbørnehave har oprettet en førskole
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst