Knud Erik Hansen formand for Permatopias Venner

Fredag 15. februar 2019 kl. 10:10

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Knud Erik Hansen formand for Permatopias Venner
Bestyrelsen: Thomas Schepelern, Sasse Flodgaard, Ole Rossing, Elisabeth Dolmer, Annelisa Cornwaal og Knud Erik Hansen. Privatfoto

Karise: Permatopias Venner vil udbrede kendskabet til permakultur og understøtte Karise Permatopia.

Der var stor tilslutning og opbakning, da foreningen Permatopias Venner blev stiftet for nylig.

På det første bestyrelsesmøde den 12. februar var der enighed om at bygge videre på begejstringen fra den stiftende generalforsamling ved at få endnu flere engageret i foreningens arbejde. Indmeldelse kan ske ved at indbetale kontingentet på 25 kr. via MobilePay 40109892.

Klimadagsordenen bliver stadig mere påtrængende, og flere og flere mennesker er klar til at handle. Undersøgelser viser sågar, at klima-, miljø- og energispørgsmål kan blive afgørende ved det kommende folketingsvalg. Den permakulturelle idé skal være en vigtig del af den videre klimakamp.

Bestyrelsen ser det som sine hovedopgaver dels at understøtte opbygningen af Karise Permatopia og dels at udbrede kendskabet til det permakulturelle værdigrundlag. Der vil i løbet af foråret blive afholdt et medlemsarrangement i Permatopia med en dybdegående præsentation af projektet og dets værdigrundlag, og til sommer vil der blive inviteret til konkrete aktivitetsdage med praktisk arbejde, især med etableringen af de permakulturelle indsatser, som man slet ikke er kommet rigtigt i gang med endnu.

Bestyrelsen konstituerede sig ud over forperson Knud Erik Hansen med Elisabeth Dolmer som næstforperson, Sasse Flodgaard som kasserer og Thomas Schepelern som sekretær. Derudover består bestyrelsen af Camilla Englyst samt suppleanterne Ole Rossing og Annelisa Cornwall.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kæmpe lastbiltræf i Dalby - i miniformat
- Løbeklubben Sibirien samler skrald - vil du hjælpe?
- Haslev TT har opvisning
- Knud Romer besøger Litteraturcafeen
- Diplomstævne i Haslev Amatør Bokseklub
- Tog kører 120 km/t forbi Haslev Station - så pas ekstra på
- Tre guld, tre sølv og to DM-bronzemedaljer til Haslev
- Sjællandsmesterskab til Haslev Kegleklub
- Hunden Audi fra Haslev kommer på frimærker
- Super-søndag i Haslevhallen
- Det største fund af en mosasauer i Danmark
- Bent Schmidt udstiller på plejehjemmet på Thyco Brahes Vej