Tak til Grøndalshusene

Torsdag 14. februar 2019 kl. 12:46

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Tak til Grøndalshusene
Tak til personalet i hus 31, Grøndalshusene i Haslev.

I de sidste fire år boede Leif Enevoldsen i Hus 31, i Grøndalshusene, hvor hans demens langsomt udviklede sig og til sidst medførte hans død forleden, som 87 årig.

Som pårørende oplevede vi en helt unik personalegruppe, som udviste stor indlevelse, kærlighed, omsorg og professionalisme overfor Leif og de øvrige beboere - men også overfor for os som pårørende, når der var brug for et varmt trøstende kram, eller en frisk bemærkning for at få humøret op!

I de sidste dage af Leifs liv påtog ansatte sig frivilligt at være ekstra meget til stede for at være der for ham!

Vi er meget glade, for de mange aktiviteter der blev iværksat overfor beboerne og de mange aktiviteter der også inddrog os som pårørende:

De gode ture ud i det blå med bl.a. besøg på Bakken og Korsbæk, Præstø, Knuthenborg dyrepark, Tivoli, Villa Galina, broløb i Karrebæksminde og mange flere. Ture som var med til at give oplevelser i dagligdagen og skærpe sanserne.

Ud over den månedlig tilrettelagte dans, som også var for de pårørende, så oplevede vi ofte, når vi var på besøg, at der også var plads til at en eller flere ansatte tog en spontan glad svingom med beboerne.

Der blev skabt et miljø omkring huset, som kaldte minderne frem for beboere og pårørende - med grill i haven, fællesskab omkring bålet, pandekagebagning og samling omkring campingvognen om sommeren samt gløgg og æbleskiver om vinteren-og en „lille en” når hverdagen skulle peppes lidt op eller fødselsdage skulle fejres ligeså blev alle højtiderne markeret på bedste vis, som for to år siden, hvor vi fejrede Diamantbryllup.

Personalet gjorde et stort forarbejde for at skabe rammer og indhold, så denne dag blev noget helt særlig for os. Der blev dækket flot bord, så familien og beboerne i fællesskab kunne fejre dagen sammen med os og der var lavet fin æresport.

Endnu en gang tak til et dejligt personale. Jeres positive menneskesyn og dedikation, medførte at de svære år, det er som pårørende til en dement, trods alt blev mere positive og gav gode oplevelser og dejlige minder.

De minder tager vi med os.

På vegne af familien
Ruth Enevoldsen

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Ny høring om gasledning og kompressorstation
- Forfatter fortæller om Kim Larsen
- MorgenForum afholdes på Ko&Co
- Sportigan i Haslev lukker men genåbner som...
- Tag med naturvejlederen på havørnetur
- Katten af tønden til fods og til hest...
- Helt lokal kok er leder af Ko&Co på lystbådehavnen
- Alle kan være med til håndboldfitness
- Pensionister og efterlønnere på nordenfjords ferie
- Haslev-band på scenen med Gasolin’-legende
- Så kommer veterantoget igen til Haslev
- Ny væbner i Den Gejstelige Malteserordenen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst