Faxe Cykelmotion: kom og hør om god stil på landevejen

Søndag 17. februar 2019 kl. 11:22

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Faxe Cykelmotion: kom og hør om god stil på landevejen
Cykelsæsonen står for døren, men inden den for alvor begynder, inviterer Faxe Cykelmotion til generalforsamling og et foredrag om hvordan man opfører sig i trafikken...

Klubben afholder en opbyggelig generalforsamling torsdag den 21. februar kl. 18 i Rollosalen ved Faxe Bibliotek.

Aftenen starter med løs snak og muligheden for at prøve cykeltøj og kl. 18.30 starter generalforsamlingen og bagefter er der foredrag, hvor alle er velkomne.

Og så tilbage til det „opbyggelige” som nævnt i indledningen. Michael Nerup Olsen fra DGI, kommer nemlig og holder foredraget „Go’ stil på landevejen” - og det er jo nok noget mange, både cyklister og bilister, kunne have godt af at høre.

Foredraget handler om at respektere hinanden i trafikken og at sætte fokus på sikkerhed. Det er ikke alle, der kan styre temperamentet ude på ruten, og de skal have hjælp af dem der kan, til at gøre det rigtige. Der er opfarende mennesker både i bilerne og på cyklerne og aftenens budskab er, at man skal hjælpe hinanden i trafikken.

Indlægget på aftenen skal også give deltagerne en refleksion over at skabe god stil på landevejen. Det er ikke en facitliste som aftenens foredrag præsenterer, men opfordrer cykelrytterne til at tænke selv, og at være ambassadører for sporten, hvis vejvreden presser sig på.

Det er nemt at tillægge sig uheldige vaner ude på ruten. Men foredraget sørger for, at publikum får redskaber til at håndtere situationer, inden de opstår. Det kan være det at overholde færdselsreglerne, vise overskud, give tegn, og være forudsigelige så ulykker undgås. I det hele taget når der cykles være opmærksom og hensynsfuld overfor andre trafikanter.

Inden mødet afsluttes ved cirka 22.00 tiden, vil der kort præsenteres cykelmotionsløb som Faxe Cykelmotion vil bestræbe sig på at deltagere ved.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Flotte VM-placeringer til Nikolai fra Dalby
- At rejse er at leve - rejsebrev fra Jan Gonz Jakobsen
- Ivan Lilleng ønsker at træde ud af byrådet
- Biografdirektøren: Kommunen har været helt fantastisk
- Dejlig sommerfest i Socialpædagogisk Center
- John blev årets Fuglekonge
- Så åbnede Veras Verden
- 17-årig og 24-årig nappet på ulovlige knallerter
- Se Haslevs nye præstegård
- Faxe Tennisklub - resultater
- En aften helliget pårørende til alvorligt syge
- Aage Heering fylder 75 år
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst