Haslev Festdage uddeler midler - til din forening?

Torsdag 7. februar 2019 kl. 11:50

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Haslev Festdage uddeler midler - til din forening?
Haslev Festdage: Efter et fint regnskab for Haslev Festdage er foreningen bag det store arrangement nu klar til at uddele over 110.000 kr. til lokale initiativer.

Bag de to festlige dage i juni måned står foreningen Haslev Festdage. Foreningen har bl.a. til formål gennem uddelinger at støtte initiativer til gavn for børn og unge, til understøttelse af kultur, og til understøttelse af idræt.

Når festdagene er afviklet, alt er gjort op, og regnskabet afsluttes sidst på året, bliver et eventuelt overskud sat til uddeling.

Regnskabet for 2018 betyder, at der er over 110.000 gode, danske kroner til uddeling. Det er penge, som bestyrelsen for foreningen håber kan komme ud og gøre gavn i de eksempelvis de lokale foreninger, og i kulturlivet.

Fra bestyrelsen lyder det:
- Vi er pavestolte over, at vi på den her måde kan være med at støtte, og forhåbentlig udvikle, det lokale engagement i forskellige retninger. 110.000 kr. er en pæn sjat penge, og vi håber, at vi modtager en bred vifte af ansøgninger til midlerne.

Bestyrelsen har fastsat en række kriterier for uddelingen af midlerne. For bestyrelsen er det bl.a. vigtigt, at der er en bred mangfoldighed i de initiativer, der støttes, og der skal gerne gives støtte til flere forskellige formål i samme støtteår. Bestyrelsen vil primært kigge efter lokale initiativer. Det vil sige tiltag, som både udspringer og gennemføres inden for Faxe Kommunes grænser.
Ansøgningsfrist

Bestyrelsen gør også opmærksom på, at der er nogle vigtige datoer at notere sig, hvis man ønsker at komme i betragtning til midlerne. Der er ansøgningsfrist den 15. marts, og senest 1. maj træffer bestyrelsen beslutning om, hvilke ansøgninger, der kan imødekommes.

- Vi glæder os til at læse ansøgningerne, og samtidig er det også med en vis ydmyghed, at vi går til opgaven. Vi håber, at der kommer mange ansøgninger, og når vi så skal prioritere, så ved vi, at vi kan komme til at skuffe nogle ansøgere med et afslag. Det har vi egentlig ikke lyst til, men vi garanterer, at vi gør os grundigt umage i vores overvejelser og i de drøftelser, som vi skal have, lyder det fra bestyrelsen.

De præcise rammer for uddeling af midler kan læses på haslevfestdage.dk. Ansøgninger skal sendes til info@haslevfestdage.dk

Festdagene 2019: Samtidig med, at bestyrelsen skal læse ansøgninger, så er forberedelserne til de kommende festdage allerede godt i gang, og har været det i nogle måneder. Således er hele musikprogrammet allerede på plads, og det er ikke for meget at sige, at det igen er lykkedes at trække en række af de største, danske kunstnere til Haslev.

Der kommer bl.a. besøg af DAD, TV-2, Hugo Helmig og Minds Of 99. Der er, med andre ord, igen i år lagt i kakkelovnen til et brag af en fest. Billetter til Haslev Festdage kan købes på billetsalg.dk eller i Meny og Kvickly i Haslev, SuperBrugsen i Dalby, Meny i Faxe og Meny i Rønnede.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Besøg keramikerens smukke have i Leestrup
- Åbne Atelierdøre nu på lørdag og søndag
- 15-årige Anne-Kathrine er Nordisk Mester
- Skovbogaard har skabt trygge rammer i 25 år
- Waldemarsbo Efterskole fejrer 40 års jubilæum
- Kulturlørdag på Kultunariet
- Kongsted Skytteforening igen til tops
- To spritbilister snuppet
- 17-årig havde lille klump hash
- Ny uddannelse åbnede i Faxe i torsdags
- Foreningernes Dag
- Frederik Riber fra Terslev skal igen til WorldSkills
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst